Sussi’s blog


Sejrsdansen

Jeg har glædet mig til at skrive dette opslag. Både fordi, det er et tema, der ligger mig meget på sinde, og fordi det er sjovt at skrive om. Det handler om, at fejre dine succeser.

For er der noget der er vigtigt, både som iværksætter og når vi taler om salg, så er det, at stå ved sine sejre og fejre dem. 

Jeg har tidligere skrevet om mål og delmål til din salgsplan. Hvis du allerede har dem, så ved du også meget præcist hvornår du har nået et af dem. Det skal fejres. Hver gang. Kommer der andre succeser dumpende, så skal det også fejres.

Hvis du, som jeg, kan have svært ved at huske det her med at fejre dig selv, så kan jeg anbefale, at skrive ned, hvordan dine sejre skal fejres. 

Jeg har blandt andet indført sejrsdansen. Den går helt kort ud på, at jeg sætter høj musik på og danser. Det fungerer bedst for mig hvis der indgår lidt luftguitar. Og ja, jeg sidder i et kontorfællesskab. Det kan godt forstyrre lidt, men hvis I laver en aftale om hvornår og hvordan, så kan det ende med, at der er flere der danser med, og I alle fejrer hinanden. Det gode ved dans er, at det også frigør endorfiner, så man bliver helt igennem glad i låget. Hvordan fejrer du dine sejre?

Tilføj kommentar

Kontaktoplysninger

Amagertorv 27, 2. sal, 1160 Kbh. K
+45 30 25 19 00