Interim bid-services

Når I har brug for midlertidig hjælp fordi: 

  • I er overbelastet af udbud
  • I er midt i en overgangsperiode imens I rekrutterer efter en ny medarbejder
  • Det ikke betaler sig for jer, at have en fastansat
  • I har et tilbud I bare SKAL vinde

Vores kompetente konsulenter kan hjælpe med at lede en tilbudsproces, skrive tilbud, designe tilbud eller lede et tilbudsteam. 

Hvad er en bid-manager?

En bid-manager eller tilbudsspecialist er en person, der driver en tilbudsproces. Der kan være flere definitioner af hvilke opgaver og kvalifikationer personen har. Efter vores erfaring er de fleste bid-managers i Danmark tovholdere på tilbudsprocessen og sikrer at retningslinjerne i udbudsmaterialet matcher det afsendte tilbud. De kan også have et ansvar for, at rådgive tilbudsteamet i salgskommunikation, budskaber, win strategier og præsentationer. Undersøgelser fra UK har vist, at jo flere salgs-kvalifikationer en bid-manager har, jo flere tilbud vinder virksomheden. 

Ikke alle virksomheder har resourcer til en fastansat bid-manager. Og dem der har en eller flere oplever også at der er rift om de dygtige og erfarne tilbudsfolk. Så de kan både være svære at finde og svære at holde på. Derudover kan ferie, sygdom eller orlov komme lige midt i travle udbudsperioder. Her springer vores dygtige konsulenter hurtigt til og overtager enten processen, skrivearbejdet, designet eller ledelsen af jeres tilbudsafdeling.  

I får ro i jeres organisation og en sikkerhed for, at I når jeres deadlines på de tilbud I bare ikke MÅ misse. Vi kan både tage en ledende position eller stå for oplæring af en nyansat eller som back-up i særligt udfordrende processer. 

I er altid sikret en erfaren bid manager med stærke salgskompetencer i både skrift og tale, der hurtigt sætter sig ind i jeres organisation så I kan komme sikkert i mål.  

Den rette konsulent til jer

Ud fra jeres behov finder vi den konsulent, der bedst kan udføre jobbet for jer. Alle bliver løbende opkvalificeret ud fra vores udviklede metoder baseret på mange års erfaring med tilbud.  

Øget kvalitet

Med en interim løsning fra Rapohr oplever de fleste af vores kunder, at deres egne processer bliver mere effektive, fordi organisationen lærer af den erfaring vores konsulenter har med. Og vi lærer gerne fra os, for målet er altid at have glade kunder, der vinder flere tilbud. 

Løft jeres tilbud til næste niveau

Få månedlig inspiration, værktøjer og opdateringer til jeres tilbud. Tilmeld dig nyhedsbrevet her

.

Accenture

Accenture modtager løbende undervisning og coaching i salg, på en åben rammekontrakt. 

Salgs coaching og undervisning i Accenture

Plesner

“Sussi fik ændret mit syn på det at sælge. Jeg har nu fokus på at lytte til kundens behov og så byde ind, hvor jeg kan med opklarende spørgsmål, forslag, hjælp og gode råd. Salgsoplevelsen er gået fra at være noget, som jeg ikke brød mig om og følte mig dårlig til, til nu at være noget, jeg synes, er sjovt og som faktisk for det meste går ret godt.”

Jacob Christensen, Partner, Plesner

Odgers Berndtson

Bid Management for Odgers Berndtson

“Med Sussis hjælp lykkedes vi med at få udarbejdet et rigtigt fint tilbud inden for en ganske snæver tidsramme. Jeg oplevede Sussi som en meget kompetent sparringspartner, der tog projektet til sig og løste opgaven.”

– Lars Smith, Partner

“Sussi hjalp os med et meget omfattende tilbud hvor hun styrede processen og hjalp os med formidlingen. Det blev et rigtig godt tilbud, som vi vandt. Derudover gav det mig et bedre overblik over processen og vi er nu både mere selvforsynende, smidigere og hurtigere i vores tilbud.”

– Louise Krogh Christensen, Personlig Assistent

Redmark

Hos Redmark har vi brugt Sussi Abildgaard til udarbejdelsen af en professionel tilbudstemplate. Vi er meget tilfredse med selve templaten og den efterfølgende sparring med Sussi. Hun har på alle områder været en kompetent og dynamisk sparringspartner. Vi kan kun anbefale Sussi til andre virksomheder, som måtte have et lignende behov.

– Jesper Christensen, Director – Sales and performance

Væksthus Hovedstadsregionen

Salgsworkshop for iværksættere for Væksthus Hovedstadsregionen

“Til brug for vores salgsforløb i Hovedstadens Iværksætterprogram har jeg haft fornøjelsen af at samarbejde med Sussi omkring indhold såvel som opbygningen af forløbet. Derudover har Sussi selv stået for den ene workshop i forløbet. Jeg har oplevet hende som meget professionel i sin tilgang til begge opgaver, som er blevet løst til vores fulde tilfredsstillelse”

– Flemming Troelsen, Iværksætterkonsulent

Troels A. Jacobsen, Technology Strategy Lead

“Jeg har fået ”afmystificeret” det at sælge og gjort det til et dagligt samtaleemne i ledelsesgruppen – så vi tænker i salg.

Jeg har fået fjernet nogle af de (kunstige) barrierer ift. at være proaktiv omkring salg. Det viser sig, at der jo egentlig ikke skal så meget til. Særligt har det fået mig ud i flere kaffemøder og til at skabe mere synlighed om virksomheden og mig selv i medierne.”

Troels A. Jacobsen, Technology Strategy Lead

NNIT

“Sussi får os til at se på kundens behov på en mere nuanceret måde end vi plejer, så vores tilbud bliver skarpere og rammer mere i hjertet af deres behov.”

Marius Jeppesen, Executive Vice President, NNIT

CBS (Copenhagen Business School)

Sussi underviser på Master niveau på CBS, hvor eleverne fra Sales Management lærer at skrive, så det sælger.