Skriv, ring eller kom forbi til kaffe på slottet

Vi holder til i historiske omgivelser på det smukke Næsseslot i Holte. Med udsigt over sø og skov og plads til kurser for op til 50 personer.

Dronninggårds Alle 136
2840 Holte
ska@rapohr.dk
+45 30 25 19 00

  Løft jeres tilbudsprocesser og vind mere

  Modtag tips og værktøjer til at forbedre jeres tilbudsprocesser. Direkte i din indboks. 

  .

  Accenture

  Accenture modtager løbende undervisning og coaching i salg, på en åben rammekontrakt. 

  Salgs coaching og undervisning i Accenture

  Plesner

  “Sussi fik ændret mit syn på det at sælge. Jeg har nu fokus på at lytte til kundens behov og så byde ind, hvor jeg kan med opklarende spørgsmål, forslag, hjælp og gode råd. Salgsoplevelsen er gået fra at være noget, som jeg ikke brød mig om og følte mig dårlig til, til nu at være noget, jeg synes, er sjovt og som faktisk for det meste går ret godt.”

  Jacob Christensen, Partner, Plesner

  Odgers Berndtson

  Bid Management for Odgers Berndtson

  “Med Sussis hjælp lykkedes vi med at få udarbejdet et rigtigt fint tilbud inden for en ganske snæver tidsramme. Jeg oplevede Sussi som en meget kompetent sparringspartner, der tog projektet til sig og løste opgaven.”

  – Lars Smith, Partner

  “Sussi hjalp os med et meget omfattende tilbud hvor hun styrede processen og hjalp os med formidlingen. Det blev et rigtig godt tilbud, som vi vandt. Derudover gav det mig et bedre overblik over processen og vi er nu både mere selvforsynende, smidigere og hurtigere i vores tilbud.”

  – Louise Krogh Christensen, Personlig Assistent

  Redmark

  Hos Redmark har vi brugt Sussi Abildgaard til udarbejdelsen af en professionel tilbudstemplate. Vi er meget tilfredse med selve templaten og den efterfølgende sparring med Sussi. Hun har på alle områder været en kompetent og dynamisk sparringspartner. Vi kan kun anbefale Sussi til andre virksomheder, som måtte have et lignende behov.

  – Jesper Christensen, Director – Sales and performance

  Væksthus Hovedstadsregionen

  Salgsworkshop for iværksættere for Væksthus Hovedstadsregionen

  “Til brug for vores salgsforløb i Hovedstadens Iværksætterprogram har jeg haft fornøjelsen af at samarbejde med Sussi omkring indhold såvel som opbygningen af forløbet. Derudover har Sussi selv stået for den ene workshop i forløbet. Jeg har oplevet hende som meget professionel i sin tilgang til begge opgaver, som er blevet løst til vores fulde tilfredsstillelse”

  – Flemming Troelsen, Iværksætterkonsulent

  Troels A. Jacobsen, Technology Strategy Lead

  “Jeg har fået ”afmystificeret” det at sælge og gjort det til et dagligt samtaleemne i ledelsesgruppen – så vi tænker i salg.

  Jeg har fået fjernet nogle af de (kunstige) barrierer ift. at være proaktiv omkring salg. Det viser sig, at der jo egentlig ikke skal så meget til. Særligt har det fået mig ud i flere kaffemøder og til at skabe mere synlighed om virksomheden og mig selv i medierne.”

  Troels A. Jacobsen, Technology Strategy Lead

  NNIT

  “Sussi får os til at se på kundens behov på en mere nuanceret måde end vi plejer, så vores tilbud bliver skarpere og rammer mere i hjertet af deres behov.”

  Marius Jeppesen, Executive Vice President, NNIT

  CBS (Copenhagen Business School)

  Sussi underviser på Master niveau på CBS, hvor eleverne fra Sales Management lærer at skrive, så det sælger.