Skal du være med?

Vi søger altid erfarne bid managers eller nyuddannede, der drømmer om en karriere indenfor tilbudsfaget. 

Lige nu har vi mest brug for freelance konsulenter, der kan hjælpe vores kunder skrive markedets bedste tilbud.

Er det dig? Så vis det i din ansøgning, som du sender sammen med en e-mail. Klik på knappen nedenfor.

Har du en bid-konsulent i maven, der drømmer om at hjælpe virksomheder hive flere wins hjem?

Hos Rapohr opererer vi med fleksible processer, kurser og modeller, der tilpasses kunden. Derfor spørger vi mere end vi fortæller og vi samskaber mere end vi dikterer. Metoder og processer er udviklet igennem erfaring. Og det betyder for os, at de aldrig er færdig-udviklet. For vi erfarer stadig. 

Som freelance konsulent hos os bliver du lært op i de processer og modeller vi arbejder med. Du får enten længere eller kortere opgaver hos vores kunder, hvor opgaverne kan veksle fra at skrive tilbud, køre en tilbudsproces som bid-manager, oplære medarbejdere i tilbudsprocesser eller rådgive i udviklingen af tilbud eller tilbudsafdelingen. 

Lige nu søger vi freelance konsulenter, der kan hjælpe vores kunder med at skrive tilbud eller køre processen som bid-manager. Kunderne veksler fra mindre virksomheder til de store globale spillere og brancherne dækker også bredt fra byggeri til revisorer. 

Vind mere – med gode råd og værktøjer

Tilmeld dig Rapohrs nyhedsbrev og modtag konkrete værktøjer til at forbedre dine tilbud og vinde mere.

.

Accenture

Accenture modtager løbende undervisning og coaching i salg, på en åben rammekontrakt. 

Salgs coaching og undervisning i Accenture

Plesner

“Sussi fik ændret mit syn på det at sælge. Jeg har nu fokus på at lytte til kundens behov og så byde ind, hvor jeg kan med opklarende spørgsmål, forslag, hjælp og gode råd. Salgsoplevelsen er gået fra at være noget, som jeg ikke brød mig om og følte mig dårlig til, til nu at være noget, jeg synes, er sjovt og som faktisk for det meste går ret godt.”

Jacob Christensen, Partner, Plesner

Odgers Berndtson

Bid Management for Odgers Berndtson

“Med Sussis hjælp lykkedes vi med at få udarbejdet et rigtigt fint tilbud inden for en ganske snæver tidsramme. Jeg oplevede Sussi som en meget kompetent sparringspartner, der tog projektet til sig og løste opgaven.”

– Lars Smith, Partner

“Sussi hjalp os med et meget omfattende tilbud hvor hun styrede processen og hjalp os med formidlingen. Det blev et rigtig godt tilbud, som vi vandt. Derudover gav det mig et bedre overblik over processen og vi er nu både mere selvforsynende, smidigere og hurtigere i vores tilbud.”

– Louise Krogh Christensen, Personlig Assistent

Redmark

Hos Redmark har vi brugt Sussi Abildgaard til udarbejdelsen af en professionel tilbudstemplate. Vi er meget tilfredse med selve templaten og den efterfølgende sparring med Sussi. Hun har på alle områder været en kompetent og dynamisk sparringspartner. Vi kan kun anbefale Sussi til andre virksomheder, som måtte have et lignende behov.

– Jesper Christensen, Director – Sales and performance

Væksthus Hovedstadsregionen

Salgsworkshop for iværksættere for Væksthus Hovedstadsregionen

“Til brug for vores salgsforløb i Hovedstadens Iværksætterprogram har jeg haft fornøjelsen af at samarbejde med Sussi omkring indhold såvel som opbygningen af forløbet. Derudover har Sussi selv stået for den ene workshop i forløbet. Jeg har oplevet hende som meget professionel i sin tilgang til begge opgaver, som er blevet løst til vores fulde tilfredsstillelse”

– Flemming Troelsen, Iværksætterkonsulent

Troels A. Jacobsen, Technology Strategy Lead

“Jeg har fået ”afmystificeret” det at sælge og gjort det til et dagligt samtaleemne i ledelsesgruppen – så vi tænker i salg.

Jeg har fået fjernet nogle af de (kunstige) barrierer ift. at være proaktiv omkring salg. Det viser sig, at der jo egentlig ikke skal så meget til. Særligt har det fået mig ud i flere kaffemøder og til at skabe mere synlighed om virksomheden og mig selv i medierne.”

Troels A. Jacobsen, Technology Strategy Lead

NNIT

“Sussi får os til at se på kundens behov på en mere nuanceret måde end vi plejer, så vores tilbud bliver skarpere og rammer mere i hjertet af deres behov.”

Marius Jeppesen, Executive Vice President, NNIT

CBS (Copenhagen Business School)

Sussi underviser på Master niveau på CBS, hvor eleverne fra Sales Management lærer at skrive, så det sælger.