Skal du have hjælp til dit salg med det samme?
Online salgskurser du straks kan downloade.

Skal du lære at sælge mere derhjemme, eller er det bare NU. Her kan du købe online salgskurser, du kan tilgå med det samme, om natten, på stranden eller hvornår (og hvor) du foretrækker at forbedre dit salg. Du har adgang på livstid, så du kan tage kurset det antal gange, der passer til dig.

Skriv tilbud, der rent faktisk sælger

En trin for trin guide til dig, der vil sælge bedre med dine tilbud – uden at du behøver at være tekstforfatter eller sælger. Du lærer: hvornår du skal byde, hvilke spørgsmål du skal stille din kunde, hvordan du forbereder de skarpeste budskaber og hvordan du skriver så kunderne sukker efter at lære mere.

Oplad din business med leads

Sådan skaber du mere salg til din forretning – uden at være sælger. 
Den ene fejl mange selvstændige og konsulenter begår, som koster knaster i tabt salg…
Der bliver ikke fulgt op på potentielle kunder (leads). Det betyder tabt salg, tabt viden og tabte relationer. 
Lær hvordan du samler leads op, holder dem varme og bruger dem aktivt.

Sælg som du erSælg som du er

Sælg som du er

Skal du en gang for alle lære at sælge, så din karriere eller forretning, får i den retning, du ønsker?
Sælg som du er lærer dig trin for trin, hvordan du får udviklet din helt egen salgsmetode, der bare sælger. Fordi den passer, til den du er.

Få e-guiden 10 skriveteknikker, der rent faktisk sælger

Få samtidig løbende tips og værktøjer til at forbedre salget, der hvor du er. Du tilmelder dig Rapohr’s nyhedsbrev, der lander direkte i din indboks.

.

Accenture

Jeg er tilknyttet Accenture Nordic på en freelance kontrakt. De modtager undervisning og coaching i salg.

Salgs coaching og undervisning i Accenture

Plesner

“Sussi fik ændret mit syn på det at sælge til noget langt mere positivt. I stedet for at føle mig presset over, at en samtale med kunden skal munde ud i et salg, har jeg nu langt mere fokus på at se på selve samtalen med kunden som det vigtige, og på at lytte til kundens behov og så byde ind, hvor jeg kan med opklarende spørgsmål, forslag, hjælp og gode råd. Det har gjort, at salgsoplevelsen for mig er gået fra at være noget, som jeg ikke brød mig om og følte mig dårlig til, til nu at være noget, jeg synes, er sjovt og som faktisk for det meste går ret godt.”

Jacob Christensen, Partner, Plesner

Active Floor

Simone Würtz fra Active Floor følte sig uerfaren og ukonfortabel med salg. Igennem et forløb hos mig over 3 måneder i 2017, fik hun mere selvtillid i forhold til salg, fandt en metode der passede til hende og blev klar på, hvad hendes passion er og hvordan den kan bruges overfor kunder.
Da vi startede i januar placerede Simone sit mod på en 2’er på en skala fra 1-10. Tre måneder senere var hun på en 8’er, med en klar plan for, hvordan den kunne stige yderligere.

Salgs coaching for Active Floor fra Januar til Marts 2017

Odgers Berndtson

Bid Management for Odgers Berndtson i November 2016

“Med Sussis hjælp lykkedes vi med at få udarbejdet et rigtigt fint tilbud inden for en ganske snæver tidsramme. Jeg oplevede Sussi som en meget kompetent sparringspartner, der tog projektet til sig og løste opgaven.”

– Lars Smith, Partner

“Sussi hjalp os med et meget omfattende tilbud hvor hun styrede processen og hjalp os med formidlingen. Det blev et rigtig godt tilbud, som vi vandt. Derudover gav det mig et bedre overblik over processen og vi er nu både mere selvforsynende, smidigere og hurtigere i vores tilbud.”

– Louise Krogh Christensen, Personlig Assistent

Redmark

Hos Redmark har vi brugt Sussi Abildgaard til udarbejdelsen af en professionel tilbudstemplate. Vi er meget tilfredse med selve templaten og den efterfølgende sparring med Sussi. Hun har på alle områder været en kompetent og dynamisk sparringspartner. Vi kan kun anbefale Sussi til andre virksomheder, som måtte have et lignende behov.

– Jesper Christensen, Director – Sales and performance

Væksthus Hovedstadsregionen

Salgsworkshop for iværksættere for Væksthus Hovedstadsregionen

“Til brug for vores salgsforløb i Hovedstadens Iværksætterprogram har jeg haft fornøjelsen af at samarbejde med Sussi omkring indhold såvel som opbygningen af forløbet. Derudover har Sussi selv stået for den ene workshop i forløbet. Jeg har oplevet hende som meget professionel i sin tilgang til begge opgaver, som er blevet løst til vores fulde tilfredsstillelse”

– Flemming Troelsen, Iværksætterkonsulent

On the agenda

“Jeg har netop afsluttet et opkald til en potentiel kunde – et kæmpe, globalt advokatfirma med hovedkontor i London. Jeg havde talt med ham for over et halvt år siden. Jeg besluttede mig for at tage tråden op men traf ham ikke. Og så I DAG – jeg ringede igen – og han var glad for at høre fra mig. Det ville ikke være sket før jeg begyndte at tale med dig, Sussi. Jeg er så stolt at mig selv!!!

TAK Sussi, fordi du skubbede mig i den rigtige retning på den helt rigtige måde.”

Lynn Roseberry, Gender and Diversity Consultant, On The Agenda

Troels A. Jacobsen, Technology Strategy Lead

“Jeg synes det har været positivt at få ”afmystificeret” det at sælge og samtidig få gjort det til et dagligt samtaleemne i ledelsesgruppen – noget som har skubbet kulturen et godt stykke i den rigtige retning ift. at tænke i salg.

Jeg har fået fjernet nogle af de (kunstige) barrierer der ift. at være mere proaktiv omkring salg, for det viser sig der jo egentlig ikke skal så meget til. Særligt har det fået mig ud over stepperne ift. ”kaffemøder” og ift. at skabe noget synlighed om virksomheden og mig selv i medierne.”

Troels A. Jacobsen, Technology Strategy Lead