Privatlivspolitik & Cookies

På vores hjemmeside anvender vi cookies ligesom alle andre. Det er helt uskadeligt og anonymt. Det vil sige, vi indhenter ingen personlige oplysninger. Vi anvender cookies til at forbedre din oplevelse ved brug af vores hjemmeside. Her på siden kan du læse nærmere om hvad cookies er, og hvordan du eventuelt undgår det.

Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, der gemmes på din PC, smartphone, tablet eller lign. Denne cookie giver mulighed for at gemme oplysninger eller tilgå allerede gemte oplysninger på din enhed med det formål, at indhente data om dig. En cookie kan indeholde enten tekst, tal eller f.eks. en dato, men ingen personlige oplysninger. Det vil sige, det er helt anonymt og uskadeligt. Dertil er en cookie ikke et program og indeholder IKKE virus, der kan beskade dig og din enhed.

Tredjepartsprogrammer
Her på denne hjemmeside indsamler og anvender vi statistikker om, hvilke sider der er besøgt her på vores hjemmeside. Al data bliver anonymt indsamlet gennem tredjepartsprogram kaldet Google Analytics. Disse data deles kun med Google Analytics.

Når du anvender og udfylder vores kontaktformular, indtaster du oplysninger om dig selv. Disse oplysninger bruges udelukkende til det formål at kunne følge op på din henvendelse.

Sådan kan du undgå cookies
Du kan til hver en tid undgå cookies, når du besøger vores hjemmeside. Det du skal gøre er, at vælge avancerede cookie-indstillinger i din browser under internetindstillinger. Du tilføjer vores hjemmeside på listen over websites du ikke vil have cookies fra. Så enkelt kan det gøres. Det kan dog resultere i, at du ikke kan bruge hjemmesiden optimalt.

Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger – samtykke
Hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud. Vi behandler din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på ska@rapohr.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt
I forbindelse med dit køb hos Rapohr har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt:

– Dit navn / firmanavn
– Din adresse
– Din e-mailadresse
– Dit telefonnummer
– CVR-nummer
– Dine betalingsoplysninger

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen samt regnskabsmateriale skal, ifølge lovgivningen, gemmes i 5 år. Herefter bliver oplysningerne slettet.
Datasikkerhed Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af:

–       dine betalingsoplysninger —Stripe
–       dine køb —Simplero og Dinero
–       håndtering af nyhedsbreve, tilmelding og ventelister via e-mail — Mailchimp

Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.
Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

Rapohr
Dronninggårds Alle 136
2840 Holte
Tlf: 30251900
E-mail: ska@rapohr.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget
velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 6 måneder efter, at du har modtaget din vare.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over Rapohrs’ behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.