Salgs- og ledelsescoaching handler om motivation og forandring

Uengagerede medarbejdere koster virksomheder 65% lavere aktiekurs over tid, 16% mindre profitabilitet og 37% mindre jobvækst.

Dem der ikke elsker at sælge, kommer ikke til det, med mindre I forandrer den måde I måler, motiverer og kommunikerer på.

Vi tilbyder coaching og rådgivning til ledere og medarbejdere, der motiverer til øget salg, forbedret samarbejde og dialoger omkring salg, udvikling og forandring i teamet og hos indvider.

Det handler altid om meget mere end salg og derfor kalder vi det salgs- og ledelsescoaching. 

“Sussi fik ændret mit syn på det at sælge til noget langt mere positivt.

I stedet for at føle mig presset over, at en samtale med kunden skal munde ud i et salg, har jeg nu langt mere fokus på at se på selve samtalen med kunden som det vigtige, og på at lytte til kundens behov og så byde ind, hvor jeg kan med opklarende spørgsmål, forslag, hjælp og gode råd.

Det har gjort, at salgsoplevelsen for mig er gået fra at være noget, som jeg ikke brød mig om og følte mig dårlig til, til nu at være noget, jeg synes, er sjovt og som faktisk for det meste går ret godt.”

Jacob Christensen, Partner, Plesner

Få et skræddersyet forløb, der passer jer

Skal I have team-coaching, individuel coaching, rådgivning eller måske en række kurser – eller lidt af det hele? Det finder vi ud af sammen. Mange foretrækker at starte med en fælles team-coaching session, hvor vi sætter teamets mål og motivation. Det følges op af et par sessioner, enten individuelle eller fælles – eller begge dele.

Alle coaching sessioner kan også foregå online og på engelsk. Vi har allerede flere globale teams, der bliver coachet på tværs af landegrænser.

Er det kun dig? Så mødes vi 7-8 gange, hvor vi gennemgår dine udfordringer, motivation og metoder.

3 højeffektive grunde til at vælge salgs- og ledelsescoaching

Det øger motivationen
Ved du hvad der motiverer dit team eller dig selv? Det er der mange, der ikke er bevidste om. Demotiverede medarbejdere koster 37% mere sygefravær og 60% flere fejl i arbejdet. Du risikerer altså, at alle jeres interne dialoger og møder demotiverer i stedet for det modsatte.
Med coaching får vi fat om roden til det manglende engagement, vi får skabt nye vaner og mål og motivationen øges markant fra første session. 

Du bruger det, du lærer – også på sigt
Hvor ofte har du været på et super kursus og lært en masse, som du aldrig får implementeret? Det sker for over 80% af kursusdeltagere. Desværre. Fordi der ikke bliver fulgt op over længere tid, så de nye vaner bliver grundfæstet.
Med salgs- og ledelsescoaching følger vi op på de nye vaner igen og igen, indtil de sidder fast. Du slipper for at spilde dyre lærepenge.

Du udvikler din personlige metode
Ledelse og salg er en personlig sag. De fleste salgsmetoder er f.eks. skabt af, om eller til sælgere. For mange svarer de metoder til at skrive med foden. Det føles akavet og resultatet bliver knap så kønt. Det samme gælder for ledelse.
Med coaching videreudvikler vi de kompetencer, du allerede har, med metoder, der passer til dig. Så ved du, at det virker.

Mød jeres nye coach

Sussi Abildgaard: specialist i at motivere ikke-sælgere til salg i at håndtere svære samtaler og mediere i konflikter.

Med Sussi får I en erfaren coach og rådgiver, til at hjælpe jer med motivation, feedback og udvikling af individer og teams. En, der selv har prøvet at være leder,  ikke-sælger og demotiveret i sit arbejdsliv, og derfor ved, hvad der skal til, for at vende motivationen.

Sussi er uddannet business- og lifecoach fra Manning Inspire med den højeste vurdering. Hun har coachet både topledere, konsulenter og mellemledere igennem 8 år. Samtidig er hun certificeret konfliktnavigatør, der gør hende særligt egnet til at rådgive om de svære samtaler og konflikter, der er et vilkår som leder. 

Accenture

Accenture modtager løbende undervisning og coaching i salg, på en åben rammekontrakt. 

Salgs coaching og undervisning i Accenture

Plesner

“Sussi fik ændret mit syn på det at sælge. Jeg har nu fokus på at lytte til kundens behov og så byde ind, hvor jeg kan med opklarende spørgsmål, forslag, hjælp og gode råd. Salgsoplevelsen er gået fra at være noget, som jeg ikke brød mig om og følte mig dårlig til, til nu at være noget, jeg synes, er sjovt og som faktisk for det meste går ret godt.”

Jacob Christensen, Partner, Plesner

Active Floor

Simone Würtz fra Active Floor følte sig uerfaren og ukonfortabel med salg. Igennem et forløb hos mig over 3 måneder, fik hun mere selvtillid i forhold til salg, fandt en metode der passede til hende og blev klar på, hvad hendes passion er og hvordan den kan bruges overfor kunder.
Da vi startede placerede Simone sit mod på en 2’er på en skala fra 1-10. Tre måneder senere var hun på en 8’er, med en klar plan for, hvordan den kunne stige yderligere.

Salgs coaching for Active Floor 

Odgers Berndtson

Bid Management for Odgers Berndtson

“Med Sussis hjælp lykkedes vi med at få udarbejdet et rigtigt fint tilbud inden for en ganske snæver tidsramme. Jeg oplevede Sussi som en meget kompetent sparringspartner, der tog projektet til sig og løste opgaven.”

– Lars Smith, Partner

“Sussi hjalp os med et meget omfattende tilbud hvor hun styrede processen og hjalp os med formidlingen. Det blev et rigtig godt tilbud, som vi vandt. Derudover gav det mig et bedre overblik over processen og vi er nu både mere selvforsynende, smidigere og hurtigere i vores tilbud.”

– Louise Krogh Christensen, Personlig Assistent

Redmark

Hos Redmark har vi brugt Sussi Abildgaard til udarbejdelsen af en professionel tilbudstemplate. Vi er meget tilfredse med selve templaten og den efterfølgende sparring med Sussi. Hun har på alle områder været en kompetent og dynamisk sparringspartner. Vi kan kun anbefale Sussi til andre virksomheder, som måtte have et lignende behov.

– Jesper Christensen, Director – Sales and performance

Væksthus Hovedstadsregionen

Salgsworkshop for iværksættere for Væksthus Hovedstadsregionen

“Til brug for vores salgsforløb i Hovedstadens Iværksætterprogram har jeg haft fornøjelsen af at samarbejde med Sussi omkring indhold såvel som opbygningen af forløbet. Derudover har Sussi selv stået for den ene workshop i forløbet. Jeg har oplevet hende som meget professionel i sin tilgang til begge opgaver, som er blevet løst til vores fulde tilfredsstillelse”

– Flemming Troelsen, Iværksætterkonsulent

On the agenda

“Jeg har netop afsluttet et opkald til en potentiel kunde – et kæmpe, globalt advokatfirma med hovedkontor i London. Jeg havde talt med ham for over et halvt år siden. Jeg besluttede mig for at tage tråden op men traf ham ikke. Og så I DAG – jeg ringede igen – og han var glad for at høre fra mig. Det ville ikke være sket før jeg begyndte at tale med dig, Sussi. Jeg er så stolt at mig selv!!!

TAK Sussi, fordi du skubbede mig i den rigtige retning på den helt rigtige måde.”

Lynn Roseberry, Gender and Diversity Consultant, On The Agenda

Troels A. Jacobsen, Technology Strategy Lead

“Jeg har fået ”afmystificeret” det at sælge og gjort det til et dagligt samtaleemne i ledelsesgruppen – så vi tænker i salg.

Jeg har fået fjernet nogle af de (kunstige) barrierer ift. at være proaktiv omkring salg. Det viser sig, at der jo egentlig ikke skal så meget til. Særligt har det fået mig ud i flere kaffemøder og til at skabe mere synlighed om virksomheden og mig selv i medierne.”

Troels A. Jacobsen, Technology Strategy Lead

NNIT

“Sussi får os til at se på kundens behov på en mere nuanceret måde end vi plejer, så vores tilbud bliver skarpere og rammer mere i hjertet af deres behov.”

Marius Jeppesen, Executive Vice President, NNIT

CBS (Copenhagen Business School)

Sussi underviser på Master niveau på CBS, hvor eleverne fra Sales Management lærer at skrive, så det sælger.