For dem, der ikke elsker at sælge

Salgscoaching og rådgivning der motiverer til øget salg hos konsulenter, revisorer, ingeniører, advokater, selvstændige eller andre, der ikke er vilde med salg og har brug for at sælge.

Uengagerede medarbejdere koster virksomheder 65% lavere aktiekurs over tid, 16% mindre profitabilitet og 37% mindre jobvækst.

Vi har 12 års erfaring i at rådgive ikke-sælgere i salg og motivation - og ledere i at lede et team af ikke-sælgere.

 

"Sussi fik ændret mit syn på det at sælge til noget langt mere positivt.

I stedet for at føle mig presset over, at en samtale med kunden skal munde ud i et salg, har jeg nu langt mere fokus på at se på selve samtalen med kunden som det vigtige, og på at lytte til kundens behov og så byde ind, hvor jeg kan med opklarende spørgsmål, forslag, hjælp og gode råd.

Det har gjort, at salgsoplevelsen for mig er gået fra at være noget, som jeg ikke brød mig om og følte mig dårlig til, til nu at være noget, jeg synes, er sjovt og som faktisk for det meste går ret godt."

Jacob Christensen, Partner, Plesner

Vi skræddersyr et forløb til jer

Skal I have team-coaching, individuel coaching, rådgivning eller måske en række kurser – eller lidt af det hele? Det finder vi ud af sammen. Mange foretrækker at starte med en fælles team-coaching session, hvor vi sætter teamets mål og motivation. Det følges op af et par sessioner, enten individuelle eller fælles – eller begge dele.

Er det kun dig? Så mødes vi 6-7 gange, hvor vi gennemgår dine udfordringer, motivation og metoder.

3 højeffektive grunde til at vælge salgscoaching

Det øger motivationen
Ved du hvad der motiverer dit team eller dig selv til salg? Det er der mange, der ikke er bevidste om. Demotiverede medarbejdere koster 37% mere sygefravær og 60% flere fejl i arbejdet. Du risikerer altså, at alle jeres interne dialoger omkring salg demotiverer i stedet for det modsatte.
Med salgscoaching får vi fat om roden til manglende engagement, vi får skabt nye vaner og motivationen øges markant fra første session. 

Du bruger det, du lærer – også på sigt
Hvor ofte har du været på et super kursus og lært en masse, som du aldrig får implementeret? Det sker for over 80% af kursusdeltagere. Desværre. Fordi der ikke bliver fulgt op over længere tid, så de nye vaner bliver grundfæstet.
Med salgscoaching følger vi op på de nye vaner igen og igen, indtil de sidder fast. Du slipper for at spilde dyre lærepenge.

Du udvikler din personlige salgsmetode
De fleste salgsmetoder er skabt af, om eller til sælgere. For mange svarer de metoder til at skrive med foden. Det føles akavet og resultatet bliver knap så kønt.
Med salgscoaching videreudvikler vi de salgskompetencer, du allerede har, med metoder, der passer til dig. Så ved du, at det virker.

Mød salgscoachen

Sussi Abildgaard: specialist i at motivere ikke-sælgere til salg og den enorme læring, der ligger i at reflektere over,
hvordan du sælger.

Med Sussi Abildgaard får I en erfaren businesscoach og rådgiver, til at hjælpe jer med motivation, feedback og processerne omkring salg. En, der selv har prøvet at være ikke-sælger og derfor ved, hvad der skal til, for at vende motivationen.

Sussi er uddannet business- og lifecoach fra Manning Inspire med den højeste vurdering. Hun coacher både topledere, konsulenter og selvstændige i salg.

Prøv salgscoaching for 0 kr

Skriv dig op til en salgscoaching session, helt uden at det koster dig en krone. Skriv dit navn og e-mail. Så hører du fra mig.
Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev med råd og værktøjer der øger dit salg. 

.

Accenture

Jeg er tilknyttet Accenture Nordic på en freelance kontrakt. De modtager undervisning og coaching i salg.

Salgs coaching og undervisning i Accenture

Plesner

“Sussi fik ændret mit syn på det at sælge til noget langt mere positivt. I stedet for at føle mig presset over, at en samtale med kunden skal munde ud i et salg, har jeg nu langt mere fokus på at se på selve samtalen med kunden som det vigtige, og på at lytte til kundens behov og så byde ind, hvor jeg kan med opklarende spørgsmål, forslag, hjælp og gode råd. Det har gjort, at salgsoplevelsen for mig er gået fra at være noget, som jeg ikke brød mig om og følte mig dårlig til, til nu at være noget, jeg synes, er sjovt og som faktisk for det meste går ret godt.”

Jacob Christensen, Partner, Plesner

Active Floor

Simone Würtz fra Active Floor følte sig uerfaren og ukonfortabel med salg. Igennem et forløb hos mig over 3 måneder i 2017, fik hun mere selvtillid i forhold til salg, fandt en metode der passede til hende og blev klar på, hvad hendes passion er og hvordan den kan bruges overfor kunder.
Da vi startede i januar placerede Simone sit mod på en 2’er på en skala fra 1-10. Tre måneder senere var hun på en 8’er, med en klar plan for, hvordan den kunne stige yderligere.

Salgs coaching for Active Floor fra Januar til Marts 2017

Odgers Berndtson

Bid Management for Odgers Berndtson i November 2016

“Med Sussis hjælp lykkedes vi med at få udarbejdet et rigtigt fint tilbud inden for en ganske snæver tidsramme. Jeg oplevede Sussi som en meget kompetent sparringspartner, der tog projektet til sig og løste opgaven.”

– Lars Smith, Partner

“Sussi hjalp os med et meget omfattende tilbud hvor hun styrede processen og hjalp os med formidlingen. Det blev et rigtig godt tilbud, som vi vandt. Derudover gav det mig et bedre overblik over processen og vi er nu både mere selvforsynende, smidigere og hurtigere i vores tilbud.”

– Louise Krogh Christensen, Personlig Assistent

Redmark

Hos Redmark har vi brugt Sussi Abildgaard til udarbejdelsen af en professionel tilbudstemplate. Vi er meget tilfredse med selve templaten og den efterfølgende sparring med Sussi. Hun har på alle områder været en kompetent og dynamisk sparringspartner. Vi kan kun anbefale Sussi til andre virksomheder, som måtte have et lignende behov.

– Jesper Christensen, Director – Sales and performance

Væksthus Hovedstadsregionen

Salgsworkshop for iværksættere for Væksthus Hovedstadsregionen

“Til brug for vores salgsforløb i Hovedstadens Iværksætterprogram har jeg haft fornøjelsen af at samarbejde med Sussi omkring indhold såvel som opbygningen af forløbet. Derudover har Sussi selv stået for den ene workshop i forløbet. Jeg har oplevet hende som meget professionel i sin tilgang til begge opgaver, som er blevet løst til vores fulde tilfredsstillelse”

– Flemming Troelsen, Iværksætterkonsulent