Vores salgskurser er henvendt til både sælgere og ikke-sælgere.  De er alle baseret på en individuel tilgang til salg.

Vi tilpasser alle salgskurser til jeres unikke behov.
Vi kan komme til jer. Eller I kan komme en tur til det historiske og naturskønne Næsseslot i Holte.
Vi har plads til op til 50 personer.

salgskursussalgskursus

Taktisk empati i forhandling

Forestil dig du skal forhandle om din søns liv. Er du klar til et kompromis? Hvordan ville win-win se ud? Kan du vinde på argumenter? FBI har udviklet taktisk empati som forhandlingsmetode til gidselforhandlinger ud fra præmissen om at forhandlinger primært styres af følelser. Det er en metode der identificerer og influerer følelser i forhandlingssituationer og den kan bruges i alle typer forhandlinger.

Tilbudsproces & tilbudsskrivning

Dette kursus er baseret på over 12 års erfaring med Bid Management og tilbudsrådgivning.
Tilbudsskrivning er en omkostningsfuld affære, så mange springer over hvor gærdet er lavest med skabeloner og standardtekster. Det fører ofte til en vurdering på pris alene. Med den rigtige proces, strategi og skriveteknik kan I nå meget længere med jeres tilbud.

Netværk – Dyrk din sociale kapital

Studier i sociale netværk har påvist hvordan netværk er en væsentlig faktor for succes. Det gælder både for virksomheder og individer. Det åbne netværk spreder viden på tværs af grupperinger og med en strategisk tilgang kan I tiltrække de rigtige medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder. For individer kan du opnå både viden og konkrete mål langt bedre og hurtigere med en strategisk tilgang til netværk.

Feedback og målsætning

Med konkrete og adfærdsbaserede mål bliver feedback letter og fokuseret på handling i stedet for personlighed. Det gør det lettere at give og modtage. Derfor er målsætning afgørende for den gode feedbackkultur og en årsag til at denne ofte ikke opnås, på trods af gode intentioner.

På dette kursus får I værktøjskassen til at skabe det rigtige grundlag for en feedbackkultur med trivsel, motivation og udvikling til følge.

Salgsmindset for ikke-sælgere

Når konsulenter ikke sælger handler det sjældent om mangel på kompetencer. Det handler i høj grad om identitet og frygt for at gå på kompeomis med egen integritet. Derfor tager dette kursus fat i identitet og fordomme overfor salg. Der bliver bygget bro imellem salg og identitet og arbejdet med de personlige kompetencer i salg.

Præsentationsteknik

Dette kursus er baseret på mange års erfaring som præsentationscoach for topledere i danske virksomheder. Måske er du en slowjammer som Obama, en edutainer som Hans Rosling eller en humorist som Ken Robinson? På dette kursus får du værktøjerne til at forbedre og udvikle din personlige stil. 

Salgspitch og storytelling

Det gode salgspitch udfordrer kunden og fortæller en historie. Historier skaber følelsesmæssige forbindelser hvis virkning går langt ud over logiske argumenter. Derfor kobler dette kursus Challenger Salgsmetoder med storytelling teknikker. Metoden er velegnet som salgsredskab til konsulenter og andre med dyb faglig viden.

Få e-guiden 10 skriveteknikker, der rent faktisk sælger

Du får samtidig løbende konkrete værktøjer til at forbedre dit salg, direkte i din indboks, når du tilmelder dig Rapohr’s nyhedsbrev.

.

Accenture

Jeg er tilknyttet Accenture Nordic på en freelance kontrakt. De modtager undervisning og coaching i salg.

Salgs coaching og undervisning i Accenture

Plesner

“Sussi fik ændret mit syn på det at sælge til noget langt mere positivt. I stedet for at føle mig presset over, at en samtale med kunden skal munde ud i et salg, har jeg nu langt mere fokus på at se på selve samtalen med kunden som det vigtige, og på at lytte til kundens behov og så byde ind, hvor jeg kan med opklarende spørgsmål, forslag, hjælp og gode råd. Det har gjort, at salgsoplevelsen for mig er gået fra at være noget, som jeg ikke brød mig om og følte mig dårlig til, til nu at være noget, jeg synes, er sjovt og som faktisk for det meste går ret godt.”

Jacob Christensen, Partner, Plesner

Active Floor

Simone Würtz fra Active Floor følte sig uerfaren og ukonfortabel med salg. Igennem et forløb hos mig over 3 måneder i 2017, fik hun mere selvtillid i forhold til salg, fandt en metode der passede til hende og blev klar på, hvad hendes passion er og hvordan den kan bruges overfor kunder.
Da vi startede i januar placerede Simone sit mod på en 2’er på en skala fra 1-10. Tre måneder senere var hun på en 8’er, med en klar plan for, hvordan den kunne stige yderligere.

Salgs coaching for Active Floor fra Januar til Marts 2017

Odgers Berndtson

Bid Management for Odgers Berndtson i November 2016

“Med Sussis hjælp lykkedes vi med at få udarbejdet et rigtigt fint tilbud inden for en ganske snæver tidsramme. Jeg oplevede Sussi som en meget kompetent sparringspartner, der tog projektet til sig og løste opgaven.”

– Lars Smith, Partner

“Sussi hjalp os med et meget omfattende tilbud hvor hun styrede processen og hjalp os med formidlingen. Det blev et rigtig godt tilbud, som vi vandt. Derudover gav det mig et bedre overblik over processen og vi er nu både mere selvforsynende, smidigere og hurtigere i vores tilbud.”

– Louise Krogh Christensen, Personlig Assistent

Redmark

Hos Redmark har vi brugt Sussi Abildgaard til udarbejdelsen af en professionel tilbudstemplate. Vi er meget tilfredse med selve templaten og den efterfølgende sparring med Sussi. Hun har på alle områder været en kompetent og dynamisk sparringspartner. Vi kan kun anbefale Sussi til andre virksomheder, som måtte have et lignende behov.

– Jesper Christensen, Director – Sales and performance

Væksthus Hovedstadsregionen

Salgsworkshop for iværksættere for Væksthus Hovedstadsregionen

“Til brug for vores salgsforløb i Hovedstadens Iværksætterprogram har jeg haft fornøjelsen af at samarbejde med Sussi omkring indhold såvel som opbygningen af forløbet. Derudover har Sussi selv stået for den ene workshop i forløbet. Jeg har oplevet hende som meget professionel i sin tilgang til begge opgaver, som er blevet løst til vores fulde tilfredsstillelse”

– Flemming Troelsen, Iværksætterkonsulent

On the agenda

“Jeg har netop afsluttet et opkald til en potentiel kunde – et kæmpe, globalt advokatfirma med hovedkontor i London. Jeg havde talt med ham for over et halvt år siden. Jeg besluttede mig for at tage tråden op men traf ham ikke. Og så I DAG – jeg ringede igen – og han var glad for at høre fra mig. Det ville ikke være sket før jeg begyndte at tale med dig, Sussi. Jeg er så stolt at mig selv!!!

TAK Sussi, fordi du skubbede mig i den rigtige retning på den helt rigtige måde.”

Lynn Roseberry, Gender and Diversity Consultant, On The Agenda

Troels A. Jacobsen, Technology Strategy Lead

“Jeg synes det har været positivt at få ”afmystificeret” det at sælge og samtidig få gjort det til et dagligt samtaleemne i ledelsesgruppen – noget som har skubbet kulturen et godt stykke i den rigtige retning ift. at tænke i salg.

Jeg har fået fjernet nogle af de (kunstige) barrierer der ift. at være mere proaktiv omkring salg, for det viser sig der jo egentlig ikke skal så meget til. Særligt har det fået mig ud over stepperne ift. ”kaffemøder” og ift. at skabe noget synlighed om virksomheden og mig selv i medierne.”

Troels A. Jacobsen, Technology Strategy Lead