Salgsmindset for ikke-sælgere

Når konsulenter ikke sælger, handler det ofte ikke om mangel på salgskompetencer men i om konsulentens opfattelse af sin egen identitet og frygt for at kompromittere egen integritet. Derfor tager dette kursus netop fat i det mentale, der kan styrkes for at fremme salget.

Kurset henvender sig primært til ikke-sælgere, der har salgsmål eller på anden vis er involveret i salg.

Vi arbejder med personlige salgsmetoder, motivation og integritet. Kurset er baseret på coaching teknikker hvor nye konkrete mål bliver sat, personlige forhindringer bliver identificeret og italesat og vi lægger en konkret plan for at overkomme dem. Præmissen er, at salg er en social kompetence og at vi derfor alle kan finde vores personlig salgsmetode, der fungerer for os.

Målgruppe

Alle medarbejder med salgsmål eller anden salgskontakt. F.eks. rådgivende ingeniører, advokater, IT-konsulenter, revisorer, kommunikations-konsulenter eller andre fagtekniske profiler.

Personligt udbytte

Som deltager får du værktøjer til at åbne op for din indre sælger. Vi finder din personlige motivation til salg og du får konkrete værktøjer og en plan til at arbejde videre. Dette kursusgiver typisk også et boost i motivation og selvtillid.

Virksomhedens udbytte

Som virksomhed får I motiverede medarbejdere, der proaktivt tager fat i salget med fornyet energi. De er mere bevidste om egne salgskompetencer og har en konkret plan med sig.

Metode

Kurset foregår som en workshop med lige dele øvelser og teori. Kurset anvender coachingmetoder samt salgs- og socialvidenskabelige teorier. Kurset tilpasses deltagernes erfaring og engagement samt ønsker for fokus.

Form

Kurset kan bygges op omkring 1⁄2 – 1 hel dag. Alle kurser tilbydes på dansk eller engelsk og kan afholdes hos Rapohr på Næsseslottet i Holte eller hos jer.