Salgspitch og storytelling

Det gode salgspitch sætter scenen, og vil typisk udfordre og motiverer kunden til handling. Det er bygget op omkring kundens behov og bruger aktivt egne kompetencer, viden og erfaring.

Storytelling er en del af det gode salgspitch. Derfor har dette kursus koblet storytelling-teknikken med challenger sale metoden til opbygning af et salgspitch der udfordrer og fænger sit publikum. Metoden er velegnet som salgsredskab til konsulenter og andre med dyb faglig viden.

Målgruppe

Konsulenter med salgsmål, fagligt grundlag og ønsker om at få bedre resultater med sit salgspitch.

Personligt udbytte

Som deltager får du en trin-for-trin metode til at bruge din viden aktivt til at udfordre kunder og opbygge dit salgspitch ud fra challenger metoden og storytelling.

Virksomhedens udbytte

Som virksomhed får I medarbejdere der skaber bedre salgspitches, udfordrer kunderne med deres viden og skaber bedre salg og relationer.

Metode

Kurset foregår som en workshop med lige dele øvelser og teori. Kurset anvender teorier fra forhandling, konfliktmægling, psykologi, salg og coaching. Kurset tilpasses deltagernes erfaring.

Form

Kurset kan bygges op omkring 1⁄2 og 1 hel dag. Alle kurser tilbydes på dansk eller engelsk og kan afholdes hos Rapohr på Næsseslottet i Holte eller hos jer.