Taktisk empati i forhandling

Taktisk empati som forhandlingsmetode er udviklet af FBI til gidselforhandlinger, men er effektiv i en række sammenhænge. Det er en metode der identificerer og influerer følelser i forhandlingssituationer.

I gidselsituationer er der ingen win-win eller kompromiser. FBI’s erfaring var at tryk avlede modtryk og selv det mindste tab var for stort. De lærte at forstå forhandlinger som et emotionelt spil og derfor udviklede de taktisk empati som værktøj til at skabe en relation til gidseltageren, sætte sig i dennes sted for derigennem at påvirke situationen. Resultaterne er markante og teknikken kan let overføres til forretningslivet, med samme slående resultater.

Målgruppe

Alle der deltager i forhandlinger uanset tidligere erfaring. Du vil lære nye teknikker baseret på FBI’s gidselerfaringer og få nye værktøjer, der kan give dig bedre resultater.

Personligt udbytte

Som deltager vil du få indblik i din personlige forhandlingstype og konkrete værktøjer baseret på FBI’s metoder. Du vil lære teknikker som at sætte anker, spejling, aktiv lytning og spørgeteknikker, – udviklet af FBI.

Virksomhedens udbytte

Som virksomhed vil du få motiverede forhandlere der opnår bedre resultater og styrkede kunderelationer.

Metode

Kurset foregår som en workshop med lige dele øvelser og teori. Kurset anvender teorier fra forhandling, konfliktmægling, psykologi, salg og coaching. Kurset tilpasses deltagernes erfaring.

Form

Kursets varighed kan tilpasses til 1 eller 2 hele dage. Alle kurser tilbydes på dansk eller engelsk og kan afholdes hos Rapohr på Næsseslottet i Holte eller hos jer.