Tilbudspræsentationen

Efter aflevering af et vindende tilbud er dine vinderchancer lidt over 50%. Efter aflevering af en vindende præsentation er dine vinderchancer over 90%.

Spillet er i høj grad stadig åbent, selvom du har afleveret det bedste tilbud i bunken. Erfaring har da også vist os, at det dårligste tilbud i bunken kan løbe med kunden efter en skarp præsentation.
 
Her får du både strategi og værktøjer til at øge jeres præstation i tilbudspræsentationer. Det ligger både i planlægningen og i selve udførelsen. Vi arbejder med cases, teknik og øver os i at performe.

Og så vurderer vi de forskellige værktøjer I kan tage med jer, såsom demoer, power points, placemats eller plakater. 

Skal du have besked så snart vi åbner for salget? Så tilmeld dig ventelisten her:

Målgruppe

Tilbudsteams, bid managers eller andre der er involveret i tilbudspræsentationer. Det anbefales også til ledere af bid-offices og ledere af organisationen, der giver feedback på tilbudspræsentationer.

Personligt udbytte

Som deltager bliver du bevidst om, hvordan du strukturerer en præsentation, sikrer dig at den bliver øvet godt igennem med tilbudsteamet og at I vælger de rigtige værktøjer at tage med til kunden. 

Virksomhedens udbytte

Som virksomhed øger I jeres vinderchancer markant med en proces og teams der ved, hvordan de forbereder og strukturerer en god præsentation. Som nævnt er vinderchancerne efter en vindende præsentation over 90%.

Metode

Kurset foregår som en workshop med lige dele øvelser og undervisning. Vi vil anvende praktiske værktøjer i struktureringen og planlægningen af en tilbudspræsentation, værktøjer og teknikker såsom storytelling og feedback. Kurset vil altid formes af deltagernes erfaring og ønsker.

Form

Det åbne kursus varer 1 hel dag og finder sted på Næsseslottet i Holte eller 2×4 timer online over 2 dage.

Alle kurser tilbydes på dansk eller engelsk og kan skræddersyes til jer i både indhold og længde.