Skriv tilbud der sælger

Lær at planlægge, skrive og designe tilbud, der sælger.

For første gang nogensinde afholder Sussi et åbent kursus i at skrive tilbud der sælger. Til dig, der skal skrive sælgende, bruge tiden rigtigt og gerne vil øge dine vinderchancer. 

Skal du have information, så snart vi åbner for salget? Så skriv dig på ventelisten.

Målgruppe

Tilbudsteams, Bid Managers, medarbejdere involveret i tilbudsprocesser og ledere med ansvar for strategi og strukturering af tilbudsprocessen.

Personligt udbytte

Du vil få konkrete værktøjer til at strukturere en effektiv tilbudsproces, tilbudsstrategi og skriveværktøjer specifikt udviklet til tilbud. Du vil også blive inspireret til at tænke nyt og kreativt i tilbud og vi vil diskutere hvilke typer tilbud der passer til hvilke typer kunder.

Virksomhedens udbytte

Som virksomhed vil du få en processtruktur der sparer ressourcer i tilbudsprocesserne og konkrete værktøjer der øger jeres vinderchancer.

Metode

Kurset tilpasses virksomhedens behov og kan varieres fra 1-2 dage. Alle kurser tilbydes på dansk eller engelsk og kan afholdes hos Rapohr på Næsseslottet i Holte eller hos jer.

Varighed

Kurset foregår som en workshop med lige dele øvelser og teori. Kurset er baseret på salgsteori og underviserens mangeårige erfaring med tilbudsprocesser og skrivning. Kurset vil formes af deltagernes erfaring og engagement. Alle kurser kan finde sted på både dansk og engelsk.