Vind flere tilbud med professionel tilbudsrådgivning

Optimer jeres tilbudsproces og vind mere med professionel rådgivning. Der er mange penge at både spare og vinde i at køre tilbudsprocesser optimalt. Få hjælp til at udvikle jeres processer og team eller book en bid manager til at køre hele eller dele af jeres tilbudsproces.

I får en rådgiver med over 14 års erfaring fra de største konsulenthuset i landet.

 

“Sussi får os til at se på kundens behov på en mere nuanceret måde end vi plejer, så vores tilbud bliver skarpere og rammer mere i hjertet af deres behov.”

Marius Jeppesen, Executive Vice President, NNIT

Sussi Abildgaard rådgiver landets største virksomheder i tilbudsskrivning, optimering af tilbudsprocesser og udvikling af tilbudsteams. Hun underviser på CBS i at skrive tilbud, der sælger.

Så I får ikke kun en af landets største kompetencer indenfor tilbudsskrivning og tilbudsprocesser til at hjælpe jer. I får også en erfaren rådgiver og underviser, der har arbejdet med alt fra globale til mindre lokale virksomheder.
Vi skræddersyr vores rådgivning sådan at jeres kultur, jeres personligheder og jeres særlige kompetencer skinner igennem i jeres processer, dialoger og tilbud. Fordi vi ved at det virker.

Få rådgivning til den optimale tilbudsproces til jer

Der er mange penge at spare i at køre en tilbudsproces optimalt, kun at byde der, hvor chancen er størst og at sikre jer de rigtige kompetencer på tilbudsteamet.
Der er lige så mange penge at vinde i at skrive sælgende, have de rigtige dialoger undervejs med kunderne og at inddrage resten af forretningen på den rigtige måde og det rigtige tidspunkt undervejs.

Vi hjælper jer med alt fra at samle tilbudsteamet, vælger hvor I skal byde, hvem der skal involveres og hvordan I skriver jer ind i kundernes hjerter og pengepung. Så I vinder de rigtige tilbud. 

Book en Bid Manager til at køre processen for jer

En bid manager behøver ikke at kende detaljerne af det I sælger. Vi driver jeres proces, udfordrer jeres win strategy, kendskab til kundens behov, beslutningstagere og hjælper jer med at skrive sælgende. Vi lægger strategien sammen med jer, sætter deadlines og hjælper jer med dialogen med kunden. Den dybe viden om jeres produkter lader vi jer om at have.

Book en Bid Manager til at hjælpe jer når: 

I er overbelastet af udbud
I overgangsperioder, imens I rekrutterer efter en ny medarbejder
Det ikke betaler sig for jer, at have en fastansat Bid Manager

Løft jeres tilbud til næste niveau

Tilmeld dig Rapohrs nyhedsbrev og modtag konkrete værktøjer, gode råd og invitationer til inspirationsmøder om, hvordan I vinder flere tilbud.

.

Jeg vil gerne modtage nyheder fra Rapohr

Accenture

Accenture modtager løbende undervisning og coaching i salg, på en åben rammekontrakt. 

Salgs coaching og undervisning i Accenture

Plesner

“Sussi fik ændret mit syn på det at sælge. Jeg har nu fokus på at lytte til kundens behov og så byde ind, hvor jeg kan med opklarende spørgsmål, forslag, hjælp og gode råd. Salgsoplevelsen er gået fra at være noget, som jeg ikke brød mig om og følte mig dårlig til, til nu at være noget, jeg synes, er sjovt og som faktisk for det meste går ret godt.”

Jacob Christensen, Partner, Plesner

Active Floor

Simone Würtz fra Active Floor følte sig uerfaren og ukonfortabel med salg. Igennem et forløb hos mig over 3 måneder, fik hun mere selvtillid i forhold til salg, fandt en metode der passede til hende og blev klar på, hvad hendes passion er og hvordan den kan bruges overfor kunder.
Da vi startede placerede Simone sit mod på en 2’er på en skala fra 1-10. Tre måneder senere var hun på en 8’er, med en klar plan for, hvordan den kunne stige yderligere.

Salgs coaching for Active Floor 

Odgers Berndtson

Bid Management for Odgers Berndtson

“Med Sussis hjælp lykkedes vi med at få udarbejdet et rigtigt fint tilbud inden for en ganske snæver tidsramme. Jeg oplevede Sussi som en meget kompetent sparringspartner, der tog projektet til sig og løste opgaven.”

– Lars Smith, Partner

“Sussi hjalp os med et meget omfattende tilbud hvor hun styrede processen og hjalp os med formidlingen. Det blev et rigtig godt tilbud, som vi vandt. Derudover gav det mig et bedre overblik over processen og vi er nu både mere selvforsynende, smidigere og hurtigere i vores tilbud.”

– Louise Krogh Christensen, Personlig Assistent

Redmark

Hos Redmark har vi brugt Sussi Abildgaard til udarbejdelsen af en professionel tilbudstemplate. Vi er meget tilfredse med selve templaten og den efterfølgende sparring med Sussi. Hun har på alle områder været en kompetent og dynamisk sparringspartner. Vi kan kun anbefale Sussi til andre virksomheder, som måtte have et lignende behov.

– Jesper Christensen, Director – Sales and performance

Væksthus Hovedstadsregionen

Salgsworkshop for iværksættere for Væksthus Hovedstadsregionen

“Til brug for vores salgsforløb i Hovedstadens Iværksætterprogram har jeg haft fornøjelsen af at samarbejde med Sussi omkring indhold såvel som opbygningen af forløbet. Derudover har Sussi selv stået for den ene workshop i forløbet. Jeg har oplevet hende som meget professionel i sin tilgang til begge opgaver, som er blevet løst til vores fulde tilfredsstillelse”

– Flemming Troelsen, Iværksætterkonsulent

On the agenda

“Jeg har netop afsluttet et opkald til en potentiel kunde – et kæmpe, globalt advokatfirma med hovedkontor i London. Jeg havde talt med ham for over et halvt år siden. Jeg besluttede mig for at tage tråden op men traf ham ikke. Og så I DAG – jeg ringede igen – og han var glad for at høre fra mig. Det ville ikke være sket før jeg begyndte at tale med dig, Sussi. Jeg er så stolt at mig selv!!!

TAK Sussi, fordi du skubbede mig i den rigtige retning på den helt rigtige måde.”

Lynn Roseberry, Gender and Diversity Consultant, On The Agenda

Troels A. Jacobsen, Technology Strategy Lead

“Jeg har fået ”afmystificeret” det at sælge og gjort det til et dagligt samtaleemne i ledelsesgruppen – så vi tænker i salg.

Jeg har fået fjernet nogle af de (kunstige) barrierer ift. at være proaktiv omkring salg. Det viser sig, at der jo egentlig ikke skal så meget til. Særligt har det fået mig ud i flere kaffemøder og til at skabe mere synlighed om virksomheden og mig selv i medierne.”

Troels A. Jacobsen, Technology Strategy Lead

NNIT

“Sussi får os til at se på kundens behov på en mere nuanceret måde end vi plejer, så vores tilbud bliver skarpere og rammer mere i hjertet af deres behov.”

Marius Jeppesen, Executive Vice President, NNIT

CBS (Copenhagen Business School)

Sussi underviser på Master niveau på CBS, hvor eleverne fra Sales Management lærer at skrive, så det sælger.