Vind flere tilbud

Book en Bid Manager til at køre hele eller dele af jeres tilbudsproces.

Få rådgivning eller undervisning i tilbudsprocesser baseret på +12 års erfaring fra de største konsulenthuset i landet. 

Du får hjælp til tekst, budskaber og visuelle virkemidler.

 

Sussi Abildgaard rådgiver landets største virksomheder i tilbudsskrivning med patos, billeder og skarpe budskaber. Hun er en af de få, der har vundet internationale priser for sine tilbud.

Så I får ikke kun en af landets største kompetencer indenfor tilbudsskrivning til at hjælpe jer med jeres tilbud, I får også en erfaren rådgiver, der har arbejdet med alt fra globale til mindre lokale virksomheder.

Vi skræddersyr rådgivning til at passe til jeres tilbud, sådan at jeres kultur, jeres personligheder og jeres særlige kompetencer skinner igennem. Selvfølgelig.

Få rådgivning til den optimale tilbudsproces til jer

Lær hvordan, hvornår og hvem I samler til tilbudsteamet. Hvordan I vælger at byde på de rigtige deals. Og hvilke spørgsmål I skal stille til kunden, der sikrer jer, at I kan skrive målrettede tilbud. Eller lær hvordan I forvandler viden til værdi for kunden i skrift, design og præsentation. Så I vinder de rigtige tilbud. 

Book en Bid Manager til at køre processen for jer

Book en Bid Manager til at hjælpe jer når: 

I er overbelastet af udbud
I overgangsperioder, imens I rekrutterer efter en ny medarbejder
Det ikke betaler sig for jer, at have en fastansat Bid Manager

I får hjælp tilpasset jeres behov

Få f.eks:

  • En tekstforfatter med erfaring i at skrive så det sælger – og kunderne synger

  • En facilitator til win-strategy processen, der kan vinkle value-propositions – så de rent faktisk giver værdi

  • En koordinator, der kender bid-processer som sin egen bukselomme

  • En præsentationscoach til at sikre, at jeres præsentation overgår alle forventninger

Få e-guiden 10 skriveteknikker, der rent faktisk sælger

Tilmeld dig samtidig Rapohrs nyhedsbrev og modtag konkrete værktøjer til at forbedre dit salg.

.

Accenture

Jeg er tilknyttet Accenture Nordic på en freelance kontrakt. De modtager undervisning og coaching i salg.

Salgs coaching og undervisning i Accenture

Plesner

“Sussi fik ændret mit syn på det at sælge til noget langt mere positivt. I stedet for at føle mig presset over, at en samtale med kunden skal munde ud i et salg, har jeg nu langt mere fokus på at se på selve samtalen med kunden som det vigtige, og på at lytte til kundens behov og så byde ind, hvor jeg kan med opklarende spørgsmål, forslag, hjælp og gode råd. Det har gjort, at salgsoplevelsen for mig er gået fra at være noget, som jeg ikke brød mig om og følte mig dårlig til, til nu at være noget, jeg synes, er sjovt og som faktisk for det meste går ret godt.”

Jacob Christensen, Partner, Plesner

Active Floor

Simone Würtz fra Active Floor følte sig uerfaren og ukonfortabel med salg. Igennem et forløb hos mig over 3 måneder i 2017, fik hun mere selvtillid i forhold til salg, fandt en metode der passede til hende og blev klar på, hvad hendes passion er og hvordan den kan bruges overfor kunder.
Da vi startede i januar placerede Simone sit mod på en 2’er på en skala fra 1-10. Tre måneder senere var hun på en 8’er, med en klar plan for, hvordan den kunne stige yderligere.

Salgs coaching for Active Floor fra Januar til Marts 2017

Odgers Berndtson

Bid Management for Odgers Berndtson i November 2016

“Med Sussis hjælp lykkedes vi med at få udarbejdet et rigtigt fint tilbud inden for en ganske snæver tidsramme. Jeg oplevede Sussi som en meget kompetent sparringspartner, der tog projektet til sig og løste opgaven.”

– Lars Smith, Partner

“Sussi hjalp os med et meget omfattende tilbud hvor hun styrede processen og hjalp os med formidlingen. Det blev et rigtig godt tilbud, som vi vandt. Derudover gav det mig et bedre overblik over processen og vi er nu både mere selvforsynende, smidigere og hurtigere i vores tilbud.”

– Louise Krogh Christensen, Personlig Assistent

Redmark

Hos Redmark har vi brugt Sussi Abildgaard til udarbejdelsen af en professionel tilbudstemplate. Vi er meget tilfredse med selve templaten og den efterfølgende sparring med Sussi. Hun har på alle områder været en kompetent og dynamisk sparringspartner. Vi kan kun anbefale Sussi til andre virksomheder, som måtte have et lignende behov.

– Jesper Christensen, Director – Sales and performance

Væksthus Hovedstadsregionen

Salgsworkshop for iværksættere for Væksthus Hovedstadsregionen

“Til brug for vores salgsforløb i Hovedstadens Iværksætterprogram har jeg haft fornøjelsen af at samarbejde med Sussi omkring indhold såvel som opbygningen af forløbet. Derudover har Sussi selv stået for den ene workshop i forløbet. Jeg har oplevet hende som meget professionel i sin tilgang til begge opgaver, som er blevet løst til vores fulde tilfredsstillelse”

– Flemming Troelsen, Iværksætterkonsulent

On the agenda

“Jeg har netop afsluttet et opkald til en potentiel kunde – et kæmpe, globalt advokatfirma med hovedkontor i London. Jeg havde talt med ham for over et halvt år siden. Jeg besluttede mig for at tage tråden op men traf ham ikke. Og så I DAG – jeg ringede igen – og han var glad for at høre fra mig. Det ville ikke være sket før jeg begyndte at tale med dig, Sussi. Jeg er så stolt at mig selv!!!

TAK Sussi, fordi du skubbede mig i den rigtige retning på den helt rigtige måde.”

Lynn Roseberry, Gender and Diversity Consultant, On The Agenda

Troels A. Jacobsen, Technology Strategy Lead

“Jeg synes det har været positivt at få ”afmystificeret” det at sælge og samtidig få gjort det til et dagligt samtaleemne i ledelsesgruppen – noget som har skubbet kulturen et godt stykke i den rigtige retning ift. at tænke i salg.

Jeg har fået fjernet nogle af de (kunstige) barrierer der ift. at være mere proaktiv omkring salg, for det viser sig der jo egentlig ikke skal så meget til. Særligt har det fået mig ud over stepperne ift. ”kaffemøder” og ift. at skabe noget synlighed om virksomheden og mig selv i medierne.”

Troels A. Jacobsen, Technology Strategy Lead