Vi tilbyder undervisning indenfor tilbudsskrivning, -proces, -strategi og alt andet, der ligger indenfor tilbudsdisciplinen.

Finder I ikke det åbne kursus I ønsker, så kontakt os for at få skræddersyet et kursus, der passer til jeres behov. Alle kurser bliver undervist af Sussi Abildgaard, der er en erfaren og engageret underviser med 14 års erfaring i tilbudsprocesser.

tilbudsskrivning og procestilbudsskrivning og proces

Tilbudsskrivning og proces

Dette kursus er baseret på over 14 års erfaring med Bid Management og tilbudsrådgivning.
Tilbudsskrivning er en omkostningsfuld affære, så mange springer over hvor gærdet er lavest med skabeloner og standardtekster. Det fører ofte til en vurdering på pris alene. Med den rigtige strategi og skriveteknik kan I nå meget længere med jeres tilbud.

Tilbudspræsentationen

Tilbudspræsentationen er stedet hvor beslutningen bliver truffet. Her kan du stadfæste din vinderposition eller tabe det hele på gulvet. Derfor er det absolut væsentligt at I lærer at planlægge, strukturere og performe en god præsentation til jeres tilbud. 

Online kursus: Skriv tilbud, der rent faktisk sælger

Din komplette guide til at skrive tilbud, der rent faktisk sælger uden at du behøver være tekstforfatter, sælger eller grafiker. Et online forløb med optagede videolektioner som du kan se, når det passer dig. 

Læg afstand til konkurrenterne

Løfte dine tilbud til næste niveau og efterlad konkurrenterne bag dig. Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag værktøjer, råd og information om kurser og inspirationsmøder der lærer dig, hvordan du vinder flere tilbud.

.

Jeg vil gerne modtage nyheder fra Rapohr

Accenture

Accenture modtager løbende undervisning og coaching i salg, på en åben rammekontrakt. 

Salgs coaching og undervisning i Accenture

Plesner

“Sussi fik ændret mit syn på det at sælge. Jeg har nu fokus på at lytte til kundens behov og så byde ind, hvor jeg kan med opklarende spørgsmål, forslag, hjælp og gode råd. Salgsoplevelsen er gået fra at være noget, som jeg ikke brød mig om og følte mig dårlig til, til nu at være noget, jeg synes, er sjovt og som faktisk for det meste går ret godt.”

Jacob Christensen, Partner, Plesner

Active Floor

Simone Würtz fra Active Floor følte sig uerfaren og ukonfortabel med salg. Igennem et forløb hos mig over 3 måneder, fik hun mere selvtillid i forhold til salg, fandt en metode der passede til hende og blev klar på, hvad hendes passion er og hvordan den kan bruges overfor kunder.
Da vi startede placerede Simone sit mod på en 2’er på en skala fra 1-10. Tre måneder senere var hun på en 8’er, med en klar plan for, hvordan den kunne stige yderligere.

Salgs coaching for Active Floor 

Odgers Berndtson

Bid Management for Odgers Berndtson

“Med Sussis hjælp lykkedes vi med at få udarbejdet et rigtigt fint tilbud inden for en ganske snæver tidsramme. Jeg oplevede Sussi som en meget kompetent sparringspartner, der tog projektet til sig og løste opgaven.”

– Lars Smith, Partner

“Sussi hjalp os med et meget omfattende tilbud hvor hun styrede processen og hjalp os med formidlingen. Det blev et rigtig godt tilbud, som vi vandt. Derudover gav det mig et bedre overblik over processen og vi er nu både mere selvforsynende, smidigere og hurtigere i vores tilbud.”

– Louise Krogh Christensen, Personlig Assistent

Redmark

Hos Redmark har vi brugt Sussi Abildgaard til udarbejdelsen af en professionel tilbudstemplate. Vi er meget tilfredse med selve templaten og den efterfølgende sparring med Sussi. Hun har på alle områder været en kompetent og dynamisk sparringspartner. Vi kan kun anbefale Sussi til andre virksomheder, som måtte have et lignende behov.

– Jesper Christensen, Director – Sales and performance

Væksthus Hovedstadsregionen

Salgsworkshop for iværksættere for Væksthus Hovedstadsregionen

“Til brug for vores salgsforløb i Hovedstadens Iværksætterprogram har jeg haft fornøjelsen af at samarbejde med Sussi omkring indhold såvel som opbygningen af forløbet. Derudover har Sussi selv stået for den ene workshop i forløbet. Jeg har oplevet hende som meget professionel i sin tilgang til begge opgaver, som er blevet løst til vores fulde tilfredsstillelse”

– Flemming Troelsen, Iværksætterkonsulent

On the agenda

“Jeg har netop afsluttet et opkald til en potentiel kunde – et kæmpe, globalt advokatfirma med hovedkontor i London. Jeg havde talt med ham for over et halvt år siden. Jeg besluttede mig for at tage tråden op men traf ham ikke. Og så I DAG – jeg ringede igen – og han var glad for at høre fra mig. Det ville ikke være sket før jeg begyndte at tale med dig, Sussi. Jeg er så stolt at mig selv!!!

TAK Sussi, fordi du skubbede mig i den rigtige retning på den helt rigtige måde.”

Lynn Roseberry, Gender and Diversity Consultant, On The Agenda

Troels A. Jacobsen, Technology Strategy Lead

“Jeg har fået ”afmystificeret” det at sælge og gjort det til et dagligt samtaleemne i ledelsesgruppen – så vi tænker i salg.

Jeg har fået fjernet nogle af de (kunstige) barrierer ift. at være proaktiv omkring salg. Det viser sig, at der jo egentlig ikke skal så meget til. Særligt har det fået mig ud i flere kaffemøder og til at skabe mere synlighed om virksomheden og mig selv i medierne.”

Troels A. Jacobsen, Technology Strategy Lead

NNIT

“Sussi får os til at se på kundens behov på en mere nuanceret måde end vi plejer, så vores tilbud bliver skarpere og rammer mere i hjertet af deres behov.”

Marius Jeppesen, Executive Vice President, NNIT

CBS (Copenhagen Business School)

Sussi underviser på Master niveau på CBS, hvor eleverne fra Sales Management lærer at skrive, så det sælger.