konsulent

Tilbudsrådgivning

Med over 12 års erfaring i tilbudsproces og skrivning rådgiver jeg virksomheder i at få mere ud af indsatsen med tilbud.

Jeg hjælper virksomheder med opdatering af tilbudsskabeloner, kurser, optimering af jeres tilbudsproces eller jeg indgår som rådgiver i en tilbudsproces fra start til slut. 

 

Da jeg har rådgivet i langt over 200 tilbud, der rangerer i værdi fra 1 MIO DKR til 100 MIO USD har jeg udviklet en proces, for de store RFP processer, der skaber gode resultater. Den er bygget op over 3 trin. 

Tilbudsproces

 

 

 

 

Message HouseTrin 1 - Overbevisende budskaber
Vi gør jeres budskaber overbevisende igennem Message House processen. Det er et marketing værktøj tilpasset tilbudsprocessen. Det styrker jeres argumenter så de matcher kundens behov og adskiller jer fra konkurrenterne. Igennem mine 12 år i tilbudsprocesser er jeg endnu ikke stødt på et værktøj der gør større forskel og fungerer så effektivt som Message House, og det fortsætter med at imponere mine kunder. 

 

SkrivogdesignTrin 2 - Styrk dine budskaber visuelt
I kan ikke undgå at kommunikere med jeres brug af billeder. Desværre er mange ikke bevidste om, hvad de kommunikerer og det kan sløre jeres budskaber eller i værste tilfælde sende uheldige signaler. Vi vil derfor arbejde med brugen af billeder både i jeres tilbud og i jeres præsentation, så jeres tilbud adskiller jer fra konkurrenterne ved første øjekast. Vi tænker i fonts, farver og billeder, ligesom vi tænker i formater, indpakning, team-billeder, brochurer og alt andet, der kan gøre en forskel for jer i tilbudsprocessen. Jeg samarbejder med jeres marketingafdeling eller eksternt bureau.

 

Pres DKTrin 3 - Præsentationen gør hele forskellen
Undersøgelser har vist, at I har 50% chance for at vinde på jeres skriftlige tilbud, og 90% chance ved præsentationen. Spillet er altså åbent, til den sidste præsentation er  overstået. I vil blive guided igennem hele processen så jeres historie bliver stærk og konsistent med kernebudskaberne. Derudover øver vi den igen og igen så I fremstår som jeres bedste version overfor kunden. Jeg hjælper jer med at udvikle en historie, koble billeder og effekter på efter behov og giver jer feedback på jeres fremtræden når I øver præsentationen.

 

Kontaktoplysninger

Næsseslottet, Dronninggårds Allé 136, 2840 Holte
+45 30 25 19 00

Mailchimp