workshops

Kurser i salg og ledelse


Rapohr underviser i salg og ledelse i Danmarks største virksomheder. Kurserne er tilpasset virksomhedens behov og målgruppe. Her er en oversigt over de kurser, der er mest efterspurgt. 

Kurser afholdes af stifter af Rapohr Sussi Abildgaard, der er en meget erfaren, engageret og levende formidler. Hun er uddannet i kommunikation og certificeret business coach. Hun har over 12 års erfaring med salg og tilbudsprocesser og underviser, coacher og rådgiver i dag i virksomheder som KPMG, Accenture, NNIT og Cognizant. 

Kurser kan afholdes hos jer eller på Næsseslottet i Holte, der med sine smukke, historiske omgivelser giver skønne rammer for nytænkning, udvikling og læring. Vil du have et uforpligtende tilbud på et kursus så kontakt Rapohr på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

TAKTISK EMPATI I FORHANDLING

Forestil dig du skal forhandle om din søns liv. Er du klar til et kompromis? Hvordan ville win-win se ud? Kan du vinde på argumenter? FBI har udviklet taktisk empati som forhandlingsmetode til gidselforhandlinger ud fra præmissen om at forhandlinger primært styres af følelser. Det er en metode der identificerer og influerer følelser i forhandlingssituationer og den kan bruges i alle typer forhandlinger.

Læs mere

TILBUDSPROCES & TILBUDSSKRIVNING

Dette kursus er baseret på over 12 års erfaring med Bid Management og tilbudsrådgivning.
Tilbudsskrivning er en omkostningsfuld affære, så mange springer over hvor gærdet er lavest med skabeloner og standardtekster. Det fører ofte til en vurdering på pris alene. Med den rigtige proces, strategi og skriveteknik kan I nå meget længere med jeres tilbud. 

Læs mere

NETVÆRK - DYRK DIN SOCIALE KAPITAL

Studier i sociale netværk har påvist hvordan netværk er en væsentlig faktor for succes. Det gælder både for virksomheder og individer. Det åbne netværk spreder viden på tværs af grupperinger og med en strategisk tilgang kan I tiltrække de rigtige medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder. For individer kan du opnå både viden og konkrete mål langt bedre og hurtigere med en strategisk tilgang til netværk.

Læs mere

FEEDBACK OG MÅLSÆTNING

Med konkrete og adfærdsbaserede mål bliver feedback letter og fokuseret på handling i stedet for personlighed. Det gør det lettere at give og modtage. Derfor er målsætning afgørende for den gode feedbackkultur og en årsag til at denne ofte ikke opnås, på trods af gode intentioner. 

På dette kursus får I værktøjskassen til at skabe det rigtige grundlag for en feedbackkultur med trivsel, motivation og udvikling til følge. 

Læs mere

SALGSMINDSET FOR IKKE-SÆLGERE

Når konsulenter ikke sælger handler det sjældent om mangel på kompetencer. Det handler i høj grad om identitet og frygt for at gå på kompeomis med egen integritet. Derfor tager dette kursus fat i identitet og fordomme overfor salg. Der bliver bygget bro imellem salg og identitet og arbejdet med de personlige kompetencer i salg. 

Læs mere

PRÆSENTATIONSTEKNIK

Dette kursus er baseret på mange års erfaring som præsentationscoach for topledere i danske virksomheder. Måske er du en slowjammer som Obama, en edutainer som Hans Rosling eller en humorist som Ken Robinson? På dette kursus får du værktøjerne til at forbedre og udvikle din personlige stil. 

Læs mere

 

SALGSPITCH OG STORYTELLING

Det gode salgspitch udfordrer kunden og fortæller en historie. Historier skaber følelsesmæssige forbindelser hvis virkning går langt ud over logiske argumenter. Derfor kobler dette kursus Challenger Salgsmetoder med storytelling teknikker. Metoden er velegnet som salgsredskab til konsulenter og andre med dyb faglig viden. 

Læs mere

 

Kontaktoplysninger

Næsseslottet, Dronninggårds Allé 136, 2840 Holte
+45 30 25 19 00

Mailchimp