Handelsbetingelser

Produkter og rådgivning udbydes af Rapohr, Dronninggårds Alle 136, 2840 Holte, CVR-nr. 37686662.

KONTAKT:
Kontakt os hurtigst via ska@rapohr.dk
Eller ring på 30 25 19 00

RÅDGIVNING

PRISER & GEBYRER
Rapohr henvender sig udelukkende til erhvervslivet og alle priser er derfor angivet i danske kroner eksklusiv moms. Rådgivningsydelser tilbydes til fast pris, timepris eller via klippekort. Kontakt os for et tilbud.

Alle priser er gældende per påbegyndt halve eller hele time. 

Rapohr er berettiget til at fakturere betalingen for den aftalte ydelse, når leveringen er sket. Forfaldstiden for betaling er netto 14 dage.

ANSVAR 
Det er altid udelukkende kundens eget ansvar at holde sig ajour omkring de krav, der fremgår af det udbudsmateriale, I skal svare på. Rapohr udfører ikke juridisk rådgivning. Rapohr kan ikke stilles til ansvar for fejlagtig eller mangelfuld rådgivning, uanset om denne fører til et økonomisk tab hos kunden. 

DIGITALE YDELSER

BETALING OG LEVERING
Du kan betale med VisaDankort, VISA, American Express, JCB, Discover, Diners og Mastercard.
Du modtager straks efter købet en faktura på email til den opgivne email-adresse.
Vi gemmer aldrig dine kortnumre, udløbsdato eller kontrolcifre.

Online produkter leveres straks efter køb via email eller med adgangskode til et lukket forum. Det digitale produkt fremsendes til den email, som køber har indtastet i ordre-feltet.

Emailadressen kan altid ændres under “din profil” når du er logget ind i Simplero.

RETTIGHEDER
Køb af online-produkter, -webinarer og andre digitale arrangementer hos Rapohr er ikke omfattet af fortrydelsesretten, ifølge Forbrugeraftaleloven, nærmere betegnet “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2, jf. § 9 stk. 2 nr. 2a.”

Alle rettigheder til kurser (online eller live), foredrag og online-produkter, tekster og billeder tilhører Rapohr.

Ved køb opnås én licens pr. købte produkt.

Alle online-produkter er personlige og må derfor ikke sælges, udlånes eller gives væk eller på anden måde distribueres uden forudgående skriftlig aftale med Rapohr.

PRISER & GEBYRER
Rapohr henvender sig udelukkende til erhvervslivet og alle priser er derfor angivet i danske kroner eksklusiv moms.

Der er naturligvis ingen betalingsgebyrer.

Rapohr er berettiget til at fakturere betalingen for den aftalte ydelse, når leveringen er sket. Forfaldstiden for betaling er netto 14 dage.

WORKSHOPS, KURSER, FOREDRAG & EVENTS
Framelding/Aflysning: Ved mindre end 14 dage til afholdelse kræves 50 % i gebyr. Ved mindre end 7 dage til afholdelse gives der ingen refusion.

Ved åbne kurser afholdt af Rapohr er du er altid velkommen til at overdrage din plads til en anden. Kontakt os da med information om, hvem der overtager din plads.

I tilfælde af, der er tildelt bonusprodukt i forbindelse med et køb, debiteres prisen for bonusproduktet ved refusion. Er prisen for bonusproduktet højere end dét beløb der skal krediteres, udstedes faktura på resterende beløb.

RETURRET
Der ydes 14 dages returret. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så kontakt os på ska@rapohr.dk og du vil få alle pengene tilbage.
Bemærk: Ved køb af digitale produkter, hvor materialet leveres øjeblikket, bortfalder de 14 dages fortrydelsesret.

AFLYSNING
Vi forbeholder os ret til at aflyse workshops, kurser, foredrag & events ved sygdom, eller andre uforudsete hændelser. Det vil i tilfælde af aflysning være muligt at vi finder en ny dato, alternativt at få pengene retur.

 

Det siger kunderne:

 • NNIT

  "RApohr får os til at se på kundens behov på en mere nuanceret måde end vi plejer, så vores tilbud bliver skarpere og rammer mere i hjertet af deres behov."

  Marius Jeppesen, Executive Vice President, NNIT

 • Outdoor Institute

  "Efter første møde var vi helt rolige, for vi mærkede at RApohr havde erfaringen til at hjælpe os med at forstå processen og vinde udbuddet. Forskellen på vores tilbud før og efter RApohr er stor. Vi er vældigt tilfredse med samarbejdet."


  - Heiko Buch-Illing, CEO, Outdoor Institute

 • Redmark

  "Hos Redmark har vi brugt RApohr til udarbejdelsen af en professionel tilbudstemplate. Vi er meget tilfredse med selve templaten og den efterfølgende sparring med Sussi. Hun har på alle områder været en kompetent og dynamisk sparringspartner. Vi kan kun anbefale Sussi til andre virksomheder, som måtte have et lignende behov."

  - Jesper Christensen, Director - Sales and performance

 • Odgers Berndtson

  "Med RApohr's hjælp lykkedes vi med at få udarbejdet et vindende tilbud inden for en ganske snæver tidsramme. Jeg oplevede Sussi som en meget kompetent sparringspartner, der tog projektet til sig og løste opgaven, så vi vandt udbuddet."

  - Lars Smith, Partner


Rapohr
Dronninggårds Alle 136, 
2840 Holte