Midlertidig tilbudsansat

Når I har brug for midlertidig hjælp fordi: 

 • I er overbelastet af udbud
 • I er midt i en overgangsperiode imens I rekrutterer en ny medarbejder
 • I er ramt af sygdom eller andet
 • Det ikke betaler sig for jer, at have en fastansat
 • I har et tilbud I bare SKAL vinde

Vores kompetente konsulenter kan hjælpe med at lede en tilbudsproces, skrive tilbud, designe tilbud eller lede et tilbudsteam. 

Hvad er en bid-manager?

En bid-manager eller tilbudsspecialist er en person, der driver en tilbudsproces. Der kan være flere definitioner af hvilke opgaver og kvalifikationer personen har. Efter vores erfaring er de fleste bid-managers i Danmark tovholdere på tilbudsprocessen og sikrer at retningslinjerne i udbudsmaterialet matcher det afsendte tilbud. De kan også have et ansvar for, at rådgive tilbudsteamet i salgskommunikation, budskaber, win strategier og præsentationer. Undersøgelser fra UK har vist, at jo flere salgs-kvalifikationer en bid-manager har, jo flere tilbud vinder virksomheden. 

Ikke alle virksomheder har resourcer til en fastansat bid-manager. Og dem der har en eller flere oplever også at der er rift om de dygtige og erfarne tilbudsfolk. Så de kan både være svære at finde og svære at holde på. Derudover kan ferie, sygdom eller orlov komme lige midt i travle udbudsperioder. Her springer vores dygtige konsulenter hurtigt til og overtager enten processen, skrivearbejdet, designet eller ledelsen af jeres tilbudsafdeling.  

I får ro i jeres organisation og en sikkerhed for, at I når jeres deadlines på de tilbud I bare ikke MÅ misse. Vi kan både tage en ledende position eller stå for oplæring af en nyansat eller som back-up i særligt udfordrende processer. 

I er altid sikret en erfaren bid manager med stærke salgskompetencer i både skrift og tale, der hurtigt sætter sig ind i jeres organisation så I kan komme sikkert i mål.  

Den rette konsulent til jer

Ud fra jeres behov finder vi den konsulent, der bedst kan udføre jobbet for jer. Alle bliver løbende opkvalificeret ud fra vores udviklede metoder baseret på mange års erfaring med tilbud.  

Øget kvalitet

Med en interim løsning fra Rapohr oplever de fleste af vores kunder, at deres egne processer bliver mere effektive, fordi organisationen lærer af den erfaring vores konsulenter har med. Og vi lærer gerne fra os, for målet er altid at have glade kunder, der vinder flere tilbud. 

Løft jeres tilbud til næste niveau

Få månedlig inspiration, værktøjer og opdateringer til jeres tilbud. Tilmeld dig nyhedsbrevet her

. • Efter første møde var vi helt rolige, for vi mærkede at RApohr havde erfaringen til at hjælpe os med at forstå processen og vinde udbuddet. Forskellen på vorestilbud før og efter RApohr er stor. Vi er vældigt tilfredse med samarbejdet.

  Heiko Buch-Illing, CEO, Outdoor Institute
 • Med Sussis hjælp lykkedes vi med at få udarbejdet et rigtigt fint tilbud inden for en ganske snæver tidsramme. Jeg oplevede Sussi som en meget kompetent sparringspartner,der tog projektet til sig og løste opgaven.

  Lars Smith, Partner, Odgers Berndtson
 • Hos Redmark har vi brugt Sussi Abildgaard til udarbejdelsen af en professionel tilbudstemplate. Vi er meget tilfredse med selve templaten og den efterfølgende sparringmed Sussi. Hun har på alle områder været en kompetent og dynamisk sparringspartner. Vi kan kun anbefale Sussi til andre virksomheder, som måtte have et lignende behov.

  Jesper Christensen, Director - Sales and performance, Redmark
 • Sussi får os til at se på kundens behov på en mere nuanceret måde end vi plejer, så vores tilbud bliver skarpere og rammer mere i hjertet af deres behov.

  Marius Jeppesen, Executive Vice ​President, NNIT

  ØGET WIN RATE?

  Tilmeld dig RApohrs nyhedsbrev og modtag vores e-guide "9 vigtige trin til en øget win rate" direkte i din indbakke.

  .

  VI HJÆLPER DISSE KUNDER MED AT VINDE MERE


  Rapohr
  Dronninggårds Alle 136, 
  2840 Holte