Vind flere tilbud med professionel tilbudsrådgivning

Om I har brug for optimering af jeres tilbudsproces, hjælp med at overskue et udbudsmateriale, forstå udbudskriterier eller trænger til ny inspiration til jeres tilbud, så har vi de rette rådgivere klar til at hjælpe jer. Både med private og offentlige udbud.

“Sussi får os til at se på kundens behov på en mere nuanceret måde end vi plejer, så vores tilbud bliver skarpere og rammer mere i hjertet af deres behov.”

Marius Jeppesen, Executive Vice President, NNIT

Opkvalificering af tilbudsafdelingen

En moden tilbudsafdeling er integreret med salget, har definerede processer der reducerer ressourceforbruget og sikrer, at I byder der, hvor det strategisk giver størt mulighed for at vinde. Der bruges opdaterede og effektive værktøjer og sættes klare KPI’er for både afdeling og medarbejdere. 

Skal I til at oprette en tilbudsafdeling eller har I været i gang i årevis? Uanset så kan vi både benchmarke jeres modenhed, hjælpe jer med at definere et mål og en vej derhen med konkrete delmål undervejs. 

I kan få opdateret alt fra proces beskrivelser, opbygningen eller opdatering af værktøjer og rollebeskrivelser og KPI’er for både afdeling og medarbejdere. Og selvfølgelig ser vi også på opkvalificering af jeres medarbejdere, definerer en plan med jer og vi står for både undervisning og coaching på alle niveauer. 

Vind det næste tilbud

Sammen med vores kunder har vi en win-rate på ca. 70%. Hvad er jeres?

Øg jeres vinderchancer ved at få en rådgiver med undervejs til at svare på det næste udbud.

Vi hjælper jer undervejs i processen med at sætte de rigtige budskaber og får stillet de spørgsmål til kunden, der hjælper jer med at skrive et vindende tilbud. I får rådgivning til design og review af de væsentligste dele af tilbuddet, så jeres budskaber kommer klar og tydeligt frem i både tekst og design. 

Vi har rådgivere med erfaring i både offentlige og private udbud, og på tværs af industrier og markeder. Så vi kan hjælpe jer uanset hvem kunden er. 

Nu er en win-rate ikke alt, for  noget skal og vil tabes. For sådan bliver vi klogere. Derfor evaluerer vi altid hvad vi lærte sammen med vores kunder.

Vi rådgiver både landets største og mindste virksomheder og på tværs af markeder og industrier. Og så underviser Sussi på CBS i at skrive så det sælger.

For at sikre kvaliteten af det vi rådgiver i, har Sussi personligt håndplukket, vurderet og opgraderet alle de tilbudskonsulenter vi har tilknyttet Rapohr. 

I får altså ikke kun adgang til en af landets største kompetencer indenfor tilbudsskrivning og tilbudsprocesser til at hjælpe jer. I får også en erfaren rådgiver og underviser, der har arbejdet med alt fra globale til mindre lokale virksomheder.

Vi skræddersyr vores rådgivning sådan at jeres kultur, jeres personligheder og jeres særlige kompetencer skinner igennem i jeres processer, dialoger og tilbud. Fordi vi ved at det virker.

Få gratis forslag til jeres tilbud og processer

Tilmeld dig Rapohrs nyhedsbrev og modtag konkrete værktøjer, gode råd og invitationer til inspirationsmøder om, hvordan I vinder flere tilbud.

.


Det siger kunderne:

 • NNIT

  "Sussi får os til at se på kundens behov på en mere nuanceret måde end vi plejer, så vores tilbud bliver skarpere og rammer mere i hjertet af deres behov."

  Marius Jeppesen, Executive Vice President, NNIT

 • CBS (Copenhagen Business School)

  Sussi underviser på Master niveau på CBS, hvor eleverne fra Sales Management lærer at skrive, så det sælger.

 • Redmark

  Hos Redmark har vi brugt Sussi Abildgaard til udarbejdelsen af en professionel tilbudstemplate. Vi er meget tilfredse med selve templaten og den efterfølgende sparring med Sussi. Hun har på alle områder været en kompetent og dynamisk sparringspartner. Vi kan kun anbefale Sussi til andre virksomheder, som måtte have et lignende behov.

  - Jesper Christensen, Director - Sales and performance

 • Odgers Berndtson

  Bid Management for Odgers Berndtson

  "Med Sussis hjælp lykkedes vi med at få udarbejdet et rigtigt fint tilbud inden for en ganske snæver tidsramme. Jeg oplevede Sussi som en meget kompetent sparringspartner, der tog projektet til sig og løste opgaven."

  - Lars Smith, Partner

 • Odgers Berndtson

  “Sussi hjalp os med et meget omfattende tilbud hvor hun styrede processen og hjalp os med formidlingen. Det blev et rigtig godt tilbud, som vi vandt. Derudover gav det mig et bedre overblik over processen og vi er nu både mere selvforsynende, smidigere og hurtigere i vores tilbud."

  - Louise Krogh Christensen, Personlig Assistent


Rapohr
Dronninggårds Alle 136, 
2840 Holte