Handelsbetingelser

Produkter og tjenester udbydes af Rapohr, Dronninggårds Alle 136, 2840 Holte, CVR-nr. 37686662.

KONTAKT:
Kontakt os hurtigst via ska@rapohr.dk
Eller ring på 30 25 19 00

BETALING OG LEVERING AF DIGITALE YDELSER:
Du kan betale med VisaDankort, VISA, American Express, JCB, Discover, Diners og Mastercard.
Du modtager straks efter købet en faktura på email til den opgivne email-adresse.
Vi gemmer aldrig dine kortnumre, udløbsdato eller kontrolcifre.

Online produkter leveres straks efter køb via email eller med adgangskode til et lukket forum. Det digitale produkt fremsendes til den email, som køber har indtastet i ordre-feltet.

Emailadressen kan altid ændres under “din profil” når du er logget ind i Simplero.

RETTIGHEDER DIGITALE YDELSER:
Køb af online-produkter, -webinarer og andre digital arrangementer hos Rapohr er ikke omfattet af fortrydelsesretten, ifølge Forbrugeraftaleloven, nærmere betegnet “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2, jf. § 9 stk. 2 nr. 2a.”

Alle rettigheder til kurser (online eller live), foredrag og online-produkter, tekster og billeder tilhører Rapohr.

Ved køb opnås én licens pr. købte produkt.

Alle online-produkter er personlige og må derfor ikke sælges, udlånes eller gives væk eller på anden måde distribueres uden forudgående skriftlig aftale med Rapohr.

PRISER & GEBYRER:
Rapohr henvender sig udelukkende til erhvervslivet og alle priser er derfor angivet i danske kroner eksklusiv moms.

Der er naturligvis ingen betalingsgebyrer.

Rapohr er berettiget til at fakturere betalingen for den aftalte ydelse, når leveringen er sket. Forfaldstiden for betaling er netto 14 dage.

WORKSHOPS, KURSER, FOREDRAG & EVENTS:
Framelding/Aflysning: Ved mindre end 14 dage til afholdelse kræves 50 % i gebyr. Ved mindre end 7 dage til afholdelse gives der ingen refusion.

Ved åbne kurser afholdt af Rapohr er du er altid velkommen til at overdrage din plads til en anden. Kontakt os da med information om, hvem der overtager din plads.

I tilfælde af, der er tildelt bonusprodukt i forbindelse med et køb, debiteres prisen for bonusproduktet ved refusion. Er prisen for bonusproduktet højere end dét beløb der skal krediteres, udstedes faktura på resterende beløb.

RETURRET:
Der ydes 14 dages returret. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så kontakt os på ska@rapohr.dk og du vil få alle pengene tilbage.
Bemærk: Ved køb af digitale produkter, hvor materialet leveres øjeblikket, bortfalder de 14 dages fortrydelsesret.

AFLYSNING:
Vi forbeholder os ret til at aflyse workshops, kurser, foredrag & events ved sygdom, eller andre uforudsete hændelser. Det vil i tilfælde af aflysning være muligt at vi finder en ny dato, alternativt at få pengene retur.

Det siger kunderne:

 • NNIT

  "Sussi får os til at se på kundens behov på en mere nuanceret måde end vi plejer, så vores tilbud bliver skarpere og rammer mere i hjertet af deres behov."

  Marius Jeppesen, Executive Vice President, NNIT

 • CBS (Copenhagen Business School)

  Sussi underviser på Master niveau på CBS, hvor eleverne fra Sales Management lærer at skrive, så det sælger.

 • Redmark

  Hos Redmark har vi brugt Sussi Abildgaard til udarbejdelsen af en professionel tilbudstemplate. Vi er meget tilfredse med selve templaten og den efterfølgende sparring med Sussi. Hun har på alle områder været en kompetent og dynamisk sparringspartner. Vi kan kun anbefale Sussi til andre virksomheder, som måtte have et lignende behov.

  - Jesper Christensen, Director - Sales and performance

 • Odgers Berndtson

  Bid Management for Odgers Berndtson

  "Med Sussis hjælp lykkedes vi med at få udarbejdet et rigtigt fint tilbud inden for en ganske snæver tidsramme. Jeg oplevede Sussi som en meget kompetent sparringspartner, der tog projektet til sig og løste opgaven."

  - Lars Smith, Partner

 • Odgers Berndtson

  “Sussi hjalp os med et meget omfattende tilbud hvor hun styrede processen og hjalp os med formidlingen. Det blev et rigtig godt tilbud, som vi vandt. Derudover gav det mig et bedre overblik over processen og vi er nu både mere selvforsynende, smidigere og hurtigere i vores tilbud."

  - Louise Krogh Christensen, Personlig Assistent


Rapohr
Dronninggårds Alle 136, 
2840 Holte