HÅNDPLUKKET INDSIGT OM TILBUD

Med over 14 års erfaring i udviklingen af tilbudsafdelinger, tilbudsprocesser og i at udvikle vindende tilbud, så deler vi løbende vores viden igennem vores nyhedsbrev.
Læs et par af de mest populære nyhedsbreve her:

Sådan kommer du i gang med offentlige udbud

I Danmark udbydes der offentlige kontrakter for ca. 100 mia kr årligt. Det kan være svært at komme i gang. Her får du en guide til hvordan.

Sådan undgår I review-krigen

En kuldsejlet review proces er skidt for salget. Derfor skal I følge de her fire punkter og få jeres review til at glide i smør. 

At byde eller ikke at byde…

Om I skal byde eller ikke byde er det mest effektive værktøj til at øge jeres win-rate. Derfor skal alle forhold vurderes rigtigt. 

vind flere tilbud

Den oversete vej til flere wins

Hvorfor der er penge i at promovere jeres tilbudsafdeling som en karrierevej, og hvordan. 

Derfor gider køber ikke læse om dig

Slår du din læsers engagement ihjel i dine tilbud, så er der hjælp at hente her.


 • Efter første møde var vi helt rolige, for vi mærkede at RApohr havde erfaringen til at hjælpe os med at forstå processen og vinde udbuddet. Forskellen på vorestilbud før og efter RApohr er stor. Vi er vældigt tilfredse med samarbejdet.

  Heiko Buch-Illing, CEO, Outdoor Institute
 • Med Sussis hjælp lykkedes vi med at få udarbejdet et rigtigt fint tilbud inden for en ganske snæver tidsramme. Jeg oplevede Sussi som en meget kompetent sparringspartner,der tog projektet til sig og løste opgaven.

  Lars Smith, Partner, Odgers Berndtson
 • Hos Redmark har vi brugt Sussi Abildgaard til udarbejdelsen af en professionel tilbudstemplate. Vi er meget tilfredse med selve templaten og den efterfølgende sparringmed Sussi. Hun har på alle områder været en kompetent og dynamisk sparringspartner. Vi kan kun anbefale Sussi til andre virksomheder, som måtte have et lignende behov.

  Jesper Christensen, Director - Sales and performance, Redmark
 • Sussi får os til at se på kundens behov på en mere nuanceret måde end vi plejer, så vores tilbud bliver skarpere og rammer mere i hjertet af deres behov.

  Marius Jeppesen, Executive Vice ​President, NNIT

ØGET WIN RATE?

Tilmeld dig RApohrs nyhedsbrev og modtag vores e-guide "9 vigtige trin til en øget win rate" direkte i din indbakke.

.

VI HJÆLPER DISSE KUNDER MED AT VINDE MERE


Rapohr
Dronninggårds Alle 136, 
2840 Holte