Skip to main content

OPNÅ ØGET ENGAGEMENT I SALG

Salgscoaching forløbet er en dybdegående tilgang til at øge engagementet i salg for rådgivende konsulenter. Den både fælles og individuelle tilgang sikrer, at I sætter mål der passer til de kompetencer I har både fælles og hver især. Undervejs forholder vi os til personlige og praktiske forhindringer for salg.

ET SKRÆDDERSYET FORLØB TIL JER

Et Salgscoaching forløb er en dybdegående tilgang til at øge engagementet i salg for rådgivende konsulenter. Den både fælles og individuelle tilgang sikrer, at I sætter mål der passer til de kompetencer I har både fælles og hver især. Undervejs forholder vi os til personlige og praktiske forhindringer for salg.

Efter en dialog omkring mål og formål sætter vi et forløb sammen til jer.

ET SALGSCOACHING FORLØB BESTÅR TYPISK AF

For teams kører et forløb over 4-6 måneder. Det består af to elementer:

  1. Fælles sessioner, en opstarts session og som minimum én opfølgende session
  2. Individuelle coaching sessioner, der kan foregå online 

Vi starter altid op med at definere et fælles mål for salg. Det fælles mål skal altid være så konkret at det kan måles, så I ved om I har det eller ej. Derudover skal det være indenfor jeres kontrol. 

I de individuelle sessioner arbejder vi med det fælles mål, så alle individer bygger deres konkrete vej hen imod målet. Jeg anbefaler minimum 7 sessioner, for at vi kan komme i dybden og nå at følge op på de udfordringer, der opstår undervejs. 

Med salgcoaching tilgangen til salg får vi fat i roden til jeres udfordringer. Derfor er det vigtigt at alle på teamet deltager og at ledelsen af teamet også indgår aktivt. 

Er der elementer vi ikke kan dække i fælles forum, kan vi samle op på dem i de individuelle sessioner. Her er alt hvad vi taler om fortroligt imellem deltageren og coachen.

Uden undtagelse.

Der bliver fulgt op på jeres mål i workshop 2 og lagt fremtidige mål og konkrete handlinger så I kan komme videre.

Ønsker I det, kan vi tilføje ekstra fælles sessioner eller workshops, der tager fat i konkrete fælles udfordringer, der dukker op. 

SKAB DIN PERSONLIGE SALGSMETODE I ET ONLINE FORLØB

Sælg som du er online forløbet lærer dig trin for trin, hvordan du får udviklet din helt egen salgsmetode, der virker for dig og dit salg.
Det består af 4 moduler med i alt 12 videoer og praktiske øvelser, som du kan gennemføre i eget tempo.

Materialet er baseret på mine 8 års erfaring med at undervise og coache konsulenter, advokater, teams og iværksættere i salg. I forløbet får du alle de metoder, guldkorn og øvelser jeg anvender i mine individuelle forløb. 

Når det er gennemført vil du have set din egen salgsfrygt i øjnene og lagt en plan for, hvordan du tager det første og de næste skridt ud i salg, på din helt egen måde.