Vi tilbyder undervisning indenfor tilbudsskrivning, -proces, -strategi og alt andet, der ligger indenfor tilbudsdisciplinen.

Finder I ikke det åbne kursus I ønsker, så kontakt os for at få skræddersyet et kursus, der passer til jeres behov. Alle kurser bliver undervist af Sussi Abildgaard, der er en erfaren og engageret underviser med 14 års erfaring i tilbudsprocesser.

Online kursus: Skriv tilbud, der rent faktisk sælger

Din komplette online gennemgang af metoder til at skrive tilbud, der rent faktisk sælger uden at du behøver være tekstforfatter, sælger eller grafiker.

Du kan se de optagede videolektioner når og hvor det passer dig.

Vil I have det som virksomhedsforløb med opfølgninger så kontakt mig for et tilbud.  

Læg afstand til konkurrenterne

Løfte dine tilbud til næste niveau og efterlad konkurrenterne bag dig. Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag værktøjer, råd og information om kurser og inspirationsmøder der lærer dig, hvordan du vinder flere tilbud.

.

Det siger kunderne:

 • NNIT

  "RApohr får os til at se på kundens behov på en mere nuanceret måde end vi plejer, så vores tilbud bliver skarpere og rammer mere i hjertet af deres behov."

  Marius Jeppesen, Executive Vice President, NNIT

 • Outdoor Institute

  "Efter første møde var vi helt rolige, for vi mærkede at RApohr havde erfaringen til at hjælpe os med at forstå processen og vinde udbuddet. Forskellen på vores tilbud før og efter RApohr er stor. Vi er vældigt tilfredse med samarbejdet."


  - Heiko Buch-Illing, CEO, Outdoor Institute

 • Redmark

  "Hos Redmark har vi brugt RApohr til udarbejdelsen af en professionel tilbudstemplate. Vi er meget tilfredse med selve templaten og den efterfølgende sparring med Sussi. Hun har på alle områder været en kompetent og dynamisk sparringspartner. Vi kan kun anbefale Sussi til andre virksomheder, som måtte have et lignende behov."

  - Jesper Christensen, Director - Sales and performance

 • Odgers Berndtson

  "Med RApohr's hjælp lykkedes vi med at få udarbejdet et vindende tilbud inden for en ganske snæver tidsramme. Jeg oplevede Sussi som en meget kompetent sparringspartner, der tog projektet til sig og løste opgaven, så vi vandt udbuddet."

  - Lars Smith, Partner


Rapohr
Dronninggårds Alle 136, 
2840 Holte