Vi tilbyder undervisning indenfor tilbudsskrivning, -proces, -strategi og alt andet, der ligger indenfor tilbudsdisciplinen.

Finder I ikke det åbne kursus I ønsker, så kontakt os for at få skræddersyet et kursus, der passer til jeres behov. Alle kurser bliver undervist af Sussi Abildgaard, der er en erfaren og engageret underviser med 14 års erfaring i tilbudsprocesser.

Online kursus: Skriv tilbud, der rent faktisk sælger

Din komplette online gennemgang af metoder til at skrive tilbud, der rent faktisk sælger uden at du behøver være tekstforfatter, sælger eller grafiker.

Du kan se de optagede videolektioner når og hvor det passer dig.

Vil I have det som virksomhedsforløb med opfølgninger så kontakt mig for et tilbud.  

Læg afstand til konkurrenterne

Løfte dine tilbud til næste niveau og efterlad konkurrenterne bag dig. Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag værktøjer, råd og information om kurser og inspirationsmøder der lærer dig, hvordan du vinder flere tilbud.

.

Det siger kunderne:

 • NNIT

  "Sussi får os til at se på kundens behov på en mere nuanceret måde end vi plejer, så vores tilbud bliver skarpere og rammer mere i hjertet af deres behov."

  Marius Jeppesen, Executive Vice President, NNIT

 • CBS (Copenhagen Business School)

  Sussi underviser på Master niveau på CBS, hvor eleverne fra Sales Management lærer at skrive, så det sælger.

 • Redmark

  Hos Redmark har vi brugt Sussi Abildgaard til udarbejdelsen af en professionel tilbudstemplate. Vi er meget tilfredse med selve templaten og den efterfølgende sparring med Sussi. Hun har på alle områder været en kompetent og dynamisk sparringspartner. Vi kan kun anbefale Sussi til andre virksomheder, som måtte have et lignende behov.

  - Jesper Christensen, Director - Sales and performance

 • Odgers Berndtson

  Bid Management for Odgers Berndtson

  "Med Sussis hjælp lykkedes vi med at få udarbejdet et rigtigt fint tilbud inden for en ganske snæver tidsramme. Jeg oplevede Sussi som en meget kompetent sparringspartner, der tog projektet til sig og løste opgaven."

  - Lars Smith, Partner

 • Odgers Berndtson

  “Sussi hjalp os med et meget omfattende tilbud hvor hun styrede processen og hjalp os med formidlingen. Det blev et rigtig godt tilbud, som vi vandt. Derudover gav det mig et bedre overblik over processen og vi er nu både mere selvforsynende, smidigere og hurtigere i vores tilbud."

  - Louise Krogh Christensen, Personlig Assistent


Rapohr
Dronninggårds Alle 136, 
2840 Holte