EN HELT NY MARKEDSSPILLER GAV KONKURRENTERNE BAGHJUL

I 2020 blev Zapp MOBILITY etableret som en helt ny spiller på det danske elbil-ladestander marked. I 2021 talte firmaet 5 personer.Da Københavns lufthavn sendte en stor opgave om ladestandere i udbud satsede de stort og gik op imod de helt store spillere på markedet.

1350 LADESTANDERE TIL
DANMARKS STØRSTE LUFTHAVN

I 2020 da Eric Scharnowski erhvervede sig sin første el-bil blev han hurtigt bevidst om behovet for flere lademuligheder. Allerede året efter valgte energileverandøren EWII at investere i Zapp og ejer i dag 33%.

Da Københavns Lufthavn sendte opgaven om 1350 ladestandere i lufthavnen i udbud valgte Zapp at sætte alle sejl til, på trods af at de godt vidste at de var oppe imod de helt store spillere på markedet.


Derfor kontaktede de RApohr til at hjælpe dem med at øge vinderchancerne.

”VI HAR FÅET MERE
END VI HAR BETALT FOR”

Processen var kort og intens da tilbuddet skulle afleveres i december, midt i juletravlheden. På trods af at de var lidt sent ude for at få hjælp, formåede RApohr at sætte struktur på processen og selve tilbuddet.

De fleste møder foregik online på landevejen, da salgschefen Kenneth Rønnau og hans projektleder var travlt optagede af salgs-opgaver rundt i landet. Men teamet hos RApohr bevarede roen og satte strukturen, og med god sparring fra baglandet, blandt andre EWII, kom tilbuddet i mål til tiden.

I februar stod Zapp med en 10 årig kontrakt i hånden og bevidstheden om, at små spillere sagtens kan vinde i markedet, hvis de har styr på processen, et godt produkt og tør satse.

Kenneth Rønnau siger om samarbejdet med RApohr: ”Det bliver ikke sidste gang vi bruger RApohr for vi føler, at vi har fået mere end vi har betalt for”.

“Det har været nemt at samarbejde med RApohr. De satte sig hurtigt ind i udbudsmaterialet, hjalp os med en plan og en strategi og så skrev de det hele igennem for os. 

Vi havde meget travlt og var ofte på landevejen, så de fleste møder foregik online i bilen, og alligevel formåede de at navigere i det og styre os den rette vej. 

Det er jo nyt for os at køre de her store tilbud, så det har været dejligt at få god hjælp. Det bliver ikke sidste gang vi bruger RApohr, for vi føler at vi har fået mere end vi har betalt for.”


– Kenneth Rønnau, Salgschef, Zapp Mobility


 • Efter første møde var vi helt rolige, for vi mærkede at RApohr havde erfaringen til at hjælpe os med at forstå processen og vinde udbuddet. Forskellen på vorestilbud før og efter RApohr er stor. Vi er vældigt tilfredse med samarbejdet.

  Heiko Buch-Illing, CEO, Outdoor Institute
 • Med Sussis hjælp lykkedes vi med at få udarbejdet et rigtigt fint tilbud inden for en ganske snæver tidsramme. Jeg oplevede Sussi som en meget kompetent sparringspartner,der tog projektet til sig og løste opgaven.

  Lars Smith, Partner, Odgers Berndtson
 • Hos Redmark har vi brugt Sussi Abildgaard til udarbejdelsen af en professionel tilbudstemplate. Vi er meget tilfredse med selve templaten og den efterfølgende sparringmed Sussi. Hun har på alle områder været en kompetent og dynamisk sparringspartner. Vi kan kun anbefale Sussi til andre virksomheder, som måtte have et lignende behov.

  Jesper Christensen, Director - Sales and performance, Redmark
 • Sussi får os til at se på kundens behov på en mere nuanceret måde end vi plejer, så vores tilbud bliver skarpere og rammer mere i hjertet af deres behov.

  Marius Jeppesen, Executive Vice ​President, NNIT

ØGET WIN RATE?

Tilmeld dig RApohrs nyhedsbrev og modtag vores e-guide "9 vigtige trin til en øget win rate" direkte i din indbakke.

.

VI HJÆLPER DISSE KUNDER MED AT VINDE MERE


Rapohr
Dronninggårds Alle 136, 
2840 Holte