Skriv, ring eller kom forbi til kaffe på slottet

Vi holder til i historiske omgivelser på det smukke Næsseslot i Holte. Med udsigt over sø og skov og plads til kurser for op til 50 personer.

Dronninggårds Alle 136
2840 Holte
ska@rapohr.dk
+45 30 25 19 00

  Løft jeres tilbudsprocesser og vind mere

  Modtag tips og værktøjer til at forbedre jeres tilbudsprocesser. Direkte i din indboks. 

  .

  Det siger kunderne:

  • NNIT

   "RApohr får os til at se på kundens behov på en mere nuanceret måde end vi plejer, så vores tilbud bliver skarpere og rammer mere i hjertet af deres behov."

   Marius Jeppesen, Executive Vice President, NNIT

  • Outdoor Institute

   "Efter første møde var vi helt rolige, for vi mærkede at RApohr havde erfaringen til at hjælpe os med at forstå processen og vinde udbuddet. Forskellen på vores tilbud før og efter RApohr er stor. Vi er vældigt tilfredse med samarbejdet."


   - Heiko Buch-Illing, CEO, Outdoor Institute

  • Redmark

   "Hos Redmark har vi brugt RApohr til udarbejdelsen af en professionel tilbudstemplate. Vi er meget tilfredse med selve templaten og den efterfølgende sparring med Sussi. Hun har på alle områder været en kompetent og dynamisk sparringspartner. Vi kan kun anbefale Sussi til andre virksomheder, som måtte have et lignende behov."

   - Jesper Christensen, Director - Sales and performance

  • Odgers Berndtson

   "Med RApohr's hjælp lykkedes vi med at få udarbejdet et vindende tilbud inden for en ganske snæver tidsramme. Jeg oplevede Sussi som en meget kompetent sparringspartner, der tog projektet til sig og løste opgaven, så vi vandt udbuddet."

   - Lars Smith, Partner


  Rapohr
  Dronninggårds Alle 136, 
  2840 Holte