FREMTIDEN BLEV SIKRET FOR OUTDOOR INSTITUTE

Med ønsket om at langtidssikre deres økonomiske grundlag valgte Outdoor Institute at få professionel hjælp fra RApohr. 

EN VIGTIG MULIGHED

Outdoor Institute er etableret som et outdoor vidensdelings- og udviklingscenter. De fungerer som mediator imellem aktører i og udenfor Silkeborg kommune, der alle bidrager til at udvikle og etablere kommunen om Danmarks outdoor hovedstad. 

Som non profit organisation er Outdoor Institute afhængig af bevillinger fra kommunen, men da disse oversted terskelværdierne for indkøb af tjenesteydelser i udbudsbekendtgørelsen, så kom bevillingerne i udbud. 

Og dermed stod Outdoor Institute overfor en vigtig mulighed for at sikre en bæredygtig økonomi i fremtiden. 

Da der var meget på spil valgte Heiko Buch-Illing, der er CEO i Outdoor Institute at søge rådgivning udefra og valgte RApohr.

OVERBLIK, PLAN OG RÅDGIVNING HJALP DEM IGENNEM TIL TIDEN

Allerede efter første møde var der skabt overblik over kravene i udbudsmaterialet og en plan over processen. Heiko og hans team vidste hvad de skulle skrive og teksten blev sendt til review hos RApohr. De sparede altså både tid og bekymringer, for de vidste at der var styr på processen og at de nok skulle nå i mål.

Der blev skabt en klar rød tråd i dokumentet og Outdoor Institute fik hjælp til alle de praktiske ting som overblik over hvad der skal indsamles til ESPD, hvad der skal uploades hvor og hvornår og der blev sat et møde op hvor de blev guided i processen med at aflevere rigtigt og til tiden.

Med et kvalificeret tilbud, der matchede Silkeborg kommunes krav og rammer blev Outdoor Institute valgt til at fortsætte samarbejdet.

“Vi har brugt RApohr til at hjælpe os med et offentligt udbud og er vældigt tilfredse. Efter første møde fik vi helt ro på og mange ting faldt på plads for os. Vi kunne mærke at de har prøvet det før.

De læste review på vores udkast og det er klart nødvendigt at få gjort. Der var stor forskel efter at de har set på det.

De hjalp os også med at aflevere og udfylde ESPD, og de var rigtig gode til at guide os igennem så vi fik afleveret i god tid.”


– Heiko Buch-Illing, CEO, Outdoor Institute


 • Efter første møde var vi helt rolige, for vi mærkede at RApohr havde erfaringen til at hjælpe os med at forstå processen og vinde udbuddet. Forskellen på vorestilbud før og efter RApohr er stor. Vi er vældigt tilfredse med samarbejdet.

  Heiko Buch-Illing, CEO, Outdoor Institute
 • Med Sussis hjælp lykkedes vi med at få udarbejdet et rigtigt fint tilbud inden for en ganske snæver tidsramme. Jeg oplevede Sussi som en meget kompetent sparringspartner,der tog projektet til sig og løste opgaven.

  Lars Smith, Partner, Odgers Berndtson
 • Hos Redmark har vi brugt Sussi Abildgaard til udarbejdelsen af en professionel tilbudstemplate. Vi er meget tilfredse med selve templaten og den efterfølgende sparringmed Sussi. Hun har på alle områder været en kompetent og dynamisk sparringspartner. Vi kan kun anbefale Sussi til andre virksomheder, som måtte have et lignende behov.

  Jesper Christensen, Director - Sales and performance, Redmark
 • Sussi får os til at se på kundens behov på en mere nuanceret måde end vi plejer, så vores tilbud bliver skarpere og rammer mere i hjertet af deres behov.

  Marius Jeppesen, Executive Vice ​President, NNIT

ØGET WIN RATE?

Tilmeld dig RApohrs nyhedsbrev og modtag vores e-guide "9 vigtige trin til en øget win rate" direkte i din indbakke.

.

VI HJÆLPER DISSE KUNDER MED AT VINDE MERE


Rapohr
Dronninggårds Alle 136, 
2840 Holte