VI HJÆLPER VORES KUNDER MED AT SKABE VÆRDI FOR DERES

RApohr er et rådgivningsbureau der hjælper virksomheder med at vinde flere tilbud.

RApohr blev etableret i 2016 af Sussi Abildgaard, der har en passion for at udbrede viden omkring tilbudsarbejdet som det speciale, hun mener det er og bør behandles som. Den passion smitter og det kan ses på bundlinjen. 

Sussi Kristine Abildgaard

CEO og tilbudsrådgiver
+45 30 25 19 00
ska@rapohr.dk

RApohr blev etableret i 2016 af Sussi. Hun har over 14 års erfaring i at lede tilbudsprocesser samt udvikle og lede udbudsafdelinger, opkvalificere tilbudsteams og undervise i tilbudskompetencer. 

Sussi har blandt andet defineret og udviklet tilbudsprocesserne i PwC, været leder af et tilbudsteam i KPMG og udviklet og undervist tilbudsteams i Accenture – både nordiske og globale. 

Hun har vundet internationale priser i sine kreative tilbuds-tilgange med bl.a. udvikling af interaktive apps, plakater og outdoor reklame har været en del af løsningerne. 

Sussi’s baggrund som cand.comm fra RUC gør at hun formidler som en drøm og inddrager marketingværktøjer i salgsdialogerne, hvilket sælger som vand i Sahara

Maiken Ulsøe

Tilbudsrådgiver med speciale i offentlige udbud- og processer
+45 28 80 03 78
mau@rapohr.dk

Maiken har en baggrund som udbudskonsulent med over 5 års erfaring i at udarbejde udbudsmaterialer og drive udbudsprocesser i kommuner.
Hun har læst RIGTIGT mange tilbud, både gode og dårlig, og ved hvad det offentlige som oftest lægger vægt på. Det har været en frustration at afvise tilbud:
 • Tilbuddet er skrevet i hast
 • Tilbuddet bærer præg af udbudsmaterialet ikke er læst
 • Tilbuddet er fyldt med fejl, som gør at tilbuddet er ukonditionsmæssigt

Den læring og viden brænder Maiken for at bruge for at hjælpe tilbudsgiver med at vinde offentlige udbud. Maikens baggrund som Erhvervsjurist samt erfaringen som udbudskonsulent gør at hun er en haj til udbudsloven og sikring af at tilbud er konditionsmæssige

Marie Gregersen

Tilbudsrådgiver med speciale i private udbud og processer
+45 51 92 98 58
mag@rapohr.dk

Marie har en baggrund bl.a. som account director hos IT selskaberne Teradata og IBM. Hun har mere end 10 års erfaring med salg og tilbudsprocesser imellem private aktører.
Marie er en haj til at finde den rette vinkel på salget og formidle value propositions og så skriver hun så kunderne synger, på både dansk og engelsk.
Marie er tilknyttet Rapohr, fordi hun brænder for salg og det at samle alle de differentierende faktorer i den afgørende fase som tilbudsgivning er. Kunderne er begejstrede for hendes pragmatiske tilgang, der forvandler en masse input fra mange kanter, til et stringent og velskrevet tilbud, der vinder. 

“Min ambition med RApohr er at være med til at forbedre de tilbudsprocesser, der ofte bliver misforstået, at forbedre tilbudsfaget, der ofte bliver overset og hjælpe virksomheder med at forstå, at anerkendelsen af tilbud som et speciale fører til et forbedret forhold til kunderne.”

– Sussi Abildgaard, CEO, RApohr

AT SKRIVE GODE TILBUD ER ET SPECIALE

Det kræver indsigt, erfaring og kompetencer at skrive et godt tilbud og det kræver en effektiv proces at lede et tilbudsteam så ressourcerne anvendes optimalt. Desværre er der ikke mange uddannelser der sikrer dig de kompetencer der skal til. Derfor er de fleste autodidakt. Det svarer til at lære dig selv at stå på ski. Det kan godt være at du kommer hurtigt ned ad bakken, men det er måske knap så elegant. Det skaber ikke kun flere wins men også bedre samarbejde med kunderne, fordi processen involverer indsigt og validering af købers behov. Og det er årsagen til at RApohr blev etableret i 2016. Vores formål er at skabe forbedrede samarbejder igennem forbedrede udbuds- og tilbudsprocesser.


 • Efter første møde var vi helt rolige, for vi mærkede at RApohr havde erfaringen til at hjælpe os med at forstå processen og vinde udbuddet. Forskellen på vorestilbud før og efter RApohr er stor. Vi er vældigt tilfredse med samarbejdet.

  Heiko Buch-Illing, CEO, Outdoor Institute
 • Med Sussis hjælp lykkedes vi med at få udarbejdet et rigtigt fint tilbud inden for en ganske snæver tidsramme. Jeg oplevede Sussi som en meget kompetent sparringspartner,der tog projektet til sig og løste opgaven.

  Lars Smith, Partner, Odgers Berndtson
 • Hos Redmark har vi brugt Sussi Abildgaard til udarbejdelsen af en professionel tilbudstemplate. Vi er meget tilfredse med selve templaten og den efterfølgende sparringmed Sussi. Hun har på alle områder været en kompetent og dynamisk sparringspartner. Vi kan kun anbefale Sussi til andre virksomheder, som måtte have et lignende behov.

  Jesper Christensen, Director - Sales and performance, Redmark
 • Sussi får os til at se på kundens behov på en mere nuanceret måde end vi plejer, så vores tilbud bliver skarpere og rammer mere i hjertet af deres behov.

  Marius Jeppesen, Executive Vice ​President, NNIT

ØGET WIN RATE?

Tilmeld dig RApohrs nyhedsbrev og modtag vores e-guide "9 vigtige trin til en øget win rate" direkte i din indbakke.

.

VI HJÆLPER DISSE KUNDER MED AT VINDE MERE


Rapohr
Dronninggårds Alle 136, 
2840 Holte