Skip to main content

BYD PÅ MINDRE OG VIND MERE

Kom I gang med databaseret bid management og træf klogere beslutninger. Vi hjælper jer i gang med at indsamle og strukturere data, tilpasse biblioteker og udvikle databaser med den viden, der vil sikre jer de rigtige wins.  

SPAR TID OG BYD KLOGERE
MED DATA

Det starter med den rigtige tilbudsproces, der løber i en cirkel fra pipeline over bid/no-bid, til capture, tilbud, forhandling, evaluering og tilbage igen til pipeline.
Den bygger vi sammen med jer og tilføjer de nødvendige data ark – der kan udvikle sig til databaser over tid.

I vil hurtigt opleve at I sparer tid og ressourcer når I hurtigere kan finde indsigt i kunden og konkurrenterne, de rigtige CV’er og referencer og passende tekst-bidder. Og så kan I koncentrere jer meget mere om at tilpasse jeres strategi og tekster til kunden. 

SKRÆDDERSYET
TILBUDSRÅDGIVNING

Har I brug for hjælp til den næste tilbudsproces, udvikling af et tilbud eller rådgivning undervejs, så sender vi en konsulent. 

Vi hjælper med alt fra dialog, skrift, review samt design af jeres tilbud. 

Vi har en win-rate på 70% med vores kunder. Men det vi er mest stolte af er de historier, hvor en tabende byder henvender sig, og vi får vendt deres tilbud til en vinder.

Det kan vi kun fordi vi har arbejdet med tilbud i over 14 år og brænder for at sikre de gode samarbejder imellem bydere og købere.

Det kan vi kun fordi vi har raffineret vores metoder og altid tilpasser dem til hver enkelt kunde og fordi vi har fokus på at skrive hvad byder vil have og ikke hvad I tror de vil have. 

ET TILBUD ER
IKKE BARE ET TILBUD

Selvom vores kunder dækker alle brancher fra rådgivere til producenter over start-ups til store globale spillere, så er vejen til det vindende tilbud den samme.

Jo bedre vi kender jer, jo bedre kan vi skrive et tilbud for jer. Derfor starter vi altid ud med at lære jer og udbyder at kende og lægger en strategi for, hvordan I kan vinde.

Et godt tilbud kræver en god forståelse af det, der udbydes i udbudsmaterialet – også det der ikke fremgår. Det hjælper vi jer med at indhente. 

Der er forskel mellem offentlige udbud, SKI udbud og private udbud. Der er forskel på, hvordan vi anvender viden og indgår i dialog med kunden og tolker kriterier i udbudsmaterialet. Og der er forskel på, hvordan vi strukturerer og formidler budskaberne afhængigt af hvem der læser jeres tilbud.

Vores rådgivere er specialiseret i enten offentlige og SKI udbud eller private tilbudsprocesser og står klar til at guide jer hele vejen.

OFFENTLIGE, SKI ELLER PRIVATE,
VI HJÆLPER JER HELE VEJEN

Vi har ikke kun prøvet det mange gange før, vi har også siddet på den anden side af bordet, udviklet udbud og modtaget tilbud. Vi ved altså hvordan udbudsprocessen ser ud hos udbyder og hvad en udbudskonsulent leder efter, når et offentligt eller et SKI tilbud lander på bordet. 

Uanset udbud, branche eller størrelsen på jeres virksomhed, så brænder vi for at sikre jer at respekten for processen og værdien skinner igennem i jeres tilbudsafgivelse.

I KAN OVERVÅGE UDBUD, ELLER I KAN ARBEJDE STRATEGISK PÅ AT FÅ INDFLYDELSE

Udbudsovervågning kan bruges til meget andet end at få et overblik over de udbud der er relevante for jer. I kan også bruge udbudsovervågning strategisk, til at indgå i dialog med de relevante offentlige ordregivere og få indflydelse på kravene i det næste udbud.