VÆR MED TIL AT SKABE VÆRDI FOR VORES KUNDER

Hos RApohr arbejder vi med respekten for mennesker som grundsten. Et tilbud må ikke spilde nogens tid, det skal tværtimod være relevant og sikre et godt fremtidigt samarbejde.

Det gode samarbejde vi skaber for vores kunder, skaber vi også for hinanden. Konceptet er flydende og under løbende udvikling, så du kan være med til at definere dine rammer og hvordan og hvor meget du ønsker at arbejde.

FREELANCE
TILBUDSRÅDGIVER

Lyder det som en god titel til dig?

Du vil komme til at hjælpe vores kunder med at finde hoved og hale i komplekse tilbud. Vi dissekerer udbudskravene, vi rådgiver i dialoger og vi skriver så udbudskonsulenterne synger.

Kunderne og opgaverne spænder vidt, og vi tilpasser os og vores processer til behovet.

Visse grundsten er faste, og dem lærer du fra os. Og du får lov at hjælpe der, hvor dine kompetencer er stærkest, eller hvor du helst vil udvikle dig.

Du skal have erfaring med tilbudsprocesser, enten som key account manager, bid manager, udbudskonsulent, indkøber eller lignende. Det vil sige, at du har indsigt i kundedialoger, du har læst og arbejdet med udbud og du evner at formidle budskaber klart og konkret.

DU SKAL VÆRE GLAD
FOR GODE KUNDER

Og de skal selvfølgelig også være glad for dig.

Vores kunder er begejstrede for vores fleksibilitet og service – og selvfølgelig vores evne til at løfte deres tilbud og vinde de sager, der er væsentlige og rigtige for dem. De sætter også pris på at vi er ærlige og oprigtige. Vi vil hellere trække os fra en opgave end at sælge noget, vi ikke tror på. Det forventer vi også af vores kunder.

Bliver du nysgerrig efter at vide mere eller er du allerede nu klar til at byde dig selv ind til opgaven? Så skriv til os hvad du er bedst til, hvorfor du brænder for RApohr og hvad du kan tilbyde vores kunder.

Vi glæder os til at høre fra dig.


 • Efter første møde var vi helt rolige, for vi mærkede at RApohr havde erfaringen til at hjælpe os med at forstå processen og vinde udbuddet. Forskellen på vorestilbud før og efter RApohr er stor. Vi er vældigt tilfredse med samarbejdet.

  Heiko Buch-Illing, CEO, Outdoor Institute
 • Med Sussis hjælp lykkedes vi med at få udarbejdet et rigtigt fint tilbud inden for en ganske snæver tidsramme. Jeg oplevede Sussi som en meget kompetent sparringspartner,der tog projektet til sig og løste opgaven.

  Lars Smith, Partner, Odgers Berndtson
 • Hos Redmark har vi brugt Sussi Abildgaard til udarbejdelsen af en professionel tilbudstemplate. Vi er meget tilfredse med selve templaten og den efterfølgende sparringmed Sussi. Hun har på alle områder været en kompetent og dynamisk sparringspartner. Vi kan kun anbefale Sussi til andre virksomheder, som måtte have et lignende behov.

  Jesper Christensen, Director - Sales and performance, Redmark
 • Sussi får os til at se på kundens behov på en mere nuanceret måde end vi plejer, så vores tilbud bliver skarpere og rammer mere i hjertet af deres behov.

  Marius Jeppesen, Executive Vice ​President, NNIT

  ØGET WIN RATE?

  Tilmeld dig RApohrs nyhedsbrev og modtag vores e-guide "9 vigtige trin til en øget win rate" direkte i din indbakke.

  .

  VI HJÆLPER DISSE KUNDER MED AT VINDE MERE


  Rapohr
  Dronninggårds Alle 136, 
  2840 Holte