Skal du være med?

Det går stærkt hos os og derfor søger vi hjælp.

Du behøver ikke at være uddannet noget bestemt. Så længe du er interesseret i kommunikation og salg. Ikke skræmmes af, at arbejde med landets største virksomheder og kan begejstres over at vinde tilbud til dem. For det er primært det vi laver. 

Er det dig? Så vis det i din ansøgning, som du sender sammen med en e-mail. Klik på knappen nedenfor.

Vi udvider og du kan komme med

Hos Rapohr opererer vi med fleksible processer, kurser og modeller, der tilpasses kunden. Derfor spørger vi mere end vi fortæller og vi samskaber mere end vi dikterer. Metoder og processer er udviklet igennem erfaring. Og det betyder for os, at de aldrig er færdig-udviklet. For vi erfarer stadig. 

Du kan komme med som trainee, studentermedhjælp, freelance eller deltidsmedarbejder. 

Opgaverne svinger fra at hjælpe kunderne med at skrive tilbud, formulere win-strategier, undervise medarbejderne eller engagere dig i salg og markedsføring. I en lille forretning som vores har du mulighed for at engagere dig bredt og få indsigt i, hvordan en lille forretning kører. 

Samtidig lærer du også hvordan salget skabes hos vores kunder, der er blandt de største virksomheder i landet.

Du bliver lært op i tilbudsdisciplinen, og vil kunne udvikle dig i eget tempo. 

Fortæl os om dig, og hvorfor du skal med

Du er altid velkommen til at ringe og høre lidt mere om os og de opgaver vi løser. Derefter kan du komme forbi til en kop kaffe og en snak. 

Vi glæder os til at møde dig.

Vind mere – med gode råd og værktøjer

Tilmeld dig Rapohrs nyhedsbrev og modtag konkrete værktøjer til at forbedre dine tilbud og vinde mere.

.


Det siger kunderne:

 • NNIT

  "Sussi får os til at se på kundens behov på en mere nuanceret måde end vi plejer, så vores tilbud bliver skarpere og rammer mere i hjertet af deres behov."

  Marius Jeppesen, Executive Vice President, NNIT

 • CBS (Copenhagen Business School)

  Sussi underviser på Master niveau på CBS, hvor eleverne fra Sales Management lærer at skrive, så det sælger.

 • Redmark

  Hos Redmark har vi brugt Sussi Abildgaard til udarbejdelsen af en professionel tilbudstemplate. Vi er meget tilfredse med selve templaten og den efterfølgende sparring med Sussi. Hun har på alle områder været en kompetent og dynamisk sparringspartner. Vi kan kun anbefale Sussi til andre virksomheder, som måtte have et lignende behov.

  - Jesper Christensen, Director - Sales and performance

 • Odgers Berndtson

  Bid Management for Odgers Berndtson

  "Med Sussis hjælp lykkedes vi med at få udarbejdet et rigtigt fint tilbud inden for en ganske snæver tidsramme. Jeg oplevede Sussi som en meget kompetent sparringspartner, der tog projektet til sig og løste opgaven."

  - Lars Smith, Partner

 • Odgers Berndtson

  “Sussi hjalp os med et meget omfattende tilbud hvor hun styrede processen og hjalp os med formidlingen. Det blev et rigtig godt tilbud, som vi vandt. Derudover gav det mig et bedre overblik over processen og vi er nu både mere selvforsynende, smidigere og hurtigere i vores tilbud."

  - Louise Krogh Christensen, Personlig Assistent


Rapohr
Dronninggårds Alle 136, 
2840 Holte