Skal du være med?

Er du både fleksibel, robust, omstillingsparat og ambitiøs med mange års erfaring i en ung alder – så er det nok ikke dig vi søger.

For i Rapohr arbejder vi med sympatien for mennesker, som grundsten. Vi støtter hinanden og hjælpes ad, med et fælles ansvar for hinanden og kunderne. Og arbejder vi solen sort, er det kun fordi vi ikke kan lade være.

Vi søger mennesker der vil indgå i et flydende koncept, hvor du selv er med til at skabe dine rammer. Lyder det som noget for dig, så skriv til os eller læs mere nedenfor.

Freelance tilbudskonsulent – lyder det som din næste titel?

Som freelance konsulent hos Rapohr hjælper du vores kunder med at finde hoved og hale i et komplekst udbud. Eller med at skrive et tilbud så køberne synger. Du kan også være med til at undervise eller udvikle en tilbudsafdeling, så den optimeres i forhold til deres behov.

Kunderne spænder bredt både i brancher og størrelse. Og vi rådgiver på tværs af det hele, for grundstenene i processerne, spørgsmålene og tilgangen til tilbud er den samme alle steder. Kunderne har både offentlige og private udbud i hænderne og vi hjælper med begge dele. Du får lov at hjælpe der, hvor dine kompetencer er stærkest. Eller hvor du helst vil udvikle dig.

Metoder og processer er udviklet igennem erfaring. Og det betyder for os, at de aldrig er færdig-udviklet. For vi erfarer stadig. 

Du kan komme med som trainee, studentermedhjælp, eller freelance. Du bliver lært op i tilbudsdisciplinen, og vil kunne udvikle dig i eget tempo. 

Fortæl os om dig, og hvorfor du skal med

Vil du med som trainee forventer vi at du har en relevant uddannelse inden for kommunikation, salg eller forretningsudvikling. Du skal være tryg ved at tale om salg med sælgere, for det gør vi hele tiden. Du behøver ikke selv at sælge.

Vil du hellere med som freelancer så må du gerne have erfaring med salg, udbuds- eller tilbudsprocesser. Måske ikke direkte som bid-manager eller tilbudsrådgiver, men så som tekstforfatter eller på anden måde med i processen, så du kender til de gængse trin og krav i udbud. 

Du er altid velkommen til at ringe og høre lidt mere om os og de opgaver vi løser. Derefter kan du komme forbi til en kop kaffe og en snak. Regn med at vi gerne vil læse noget du har skrevet, da dine skriftlige kompetencer betyder meget for vores kunder. 

Vi glæder os til at møde dig.

Vind mere – med gode råd og værktøjer

Tilmeld dig Rapohrs nyhedsbrev og modtag konkrete værktøjer til at forbedre dine tilbud og vinde mere.

.


Det siger kunderne:

 • NNIT

  "RApohr får os til at se på kundens behov på en mere nuanceret måde end vi plejer, så vores tilbud bliver skarpere og rammer mere i hjertet af deres behov."

  Marius Jeppesen, Executive Vice President, NNIT

 • Outdoor Institute

  "Efter første møde var vi helt rolige, for vi mærkede at RApohr havde erfaringen til at hjælpe os med at forstå processen og vinde udbuddet. Forskellen på vores tilbud før og efter RApohr er stor. Vi er vældigt tilfredse med samarbejdet."


  - Heiko Buch-Illing, CEO, Outdoor Institute

 • Redmark

  "Hos Redmark har vi brugt RApohr til udarbejdelsen af en professionel tilbudstemplate. Vi er meget tilfredse med selve templaten og den efterfølgende sparring med Sussi. Hun har på alle områder været en kompetent og dynamisk sparringspartner. Vi kan kun anbefale Sussi til andre virksomheder, som måtte have et lignende behov."

  - Jesper Christensen, Director - Sales and performance

 • Odgers Berndtson

  "Med RApohr's hjælp lykkedes vi med at få udarbejdet et vindende tilbud inden for en ganske snæver tidsramme. Jeg oplevede Sussi som en meget kompetent sparringspartner, der tog projektet til sig og løste opgaven, så vi vandt udbuddet."

  - Lars Smith, Partner


Rapohr
Dronninggårds Alle 136, 
2840 Holte