Skip to main content

UDBUD – VEJEN TIL DET GODE SAMARBEJDE

Undgå frustrationer og tilbud der er svære at sammenligne. Udarbejdelsen af et udbudsmaterialet kan være en kompleks proces. Mange frustrationer kan undgås ved at forstå kunden og det marked I ønsker leverandører fra, stille krav og cases der matcher ydelserne I ønsker og sikre at alt stemmer overens med jeres behov.

UDBUDSRÅDGIVNING

At skrive et velstruktureret udbud har indflydelse på den kontrakt i ender med. Der er både tid og ærgrelser at spare, ved at få en erfaren rådgiver med til enten at drive hele processen eller rådgive jer undervejs. 

Med stor erfaring fra leverandørsiden og som udbudskonsulent kender vi til de faldgrubber og udfordringer som I skal undgå, for at få den mest optimale proces, der ender i et godt samarbejde. 

OFFENTLIGE, SKI ELLER PRIVATE UDBUD,
VI HJÆLPER JER HELE VEJEN

Vi har ikke kun prøvet det mange gange før, vi har også siddet på den anden side af bordet, udviklet og afleveret tilbud. Vi ved altså hvordan tilbudsprocessen ser ud hos leverandører på tværs af brancher og hvor mange kræfter der lægges i at forstå, hvad udbyder har brug for. 

Det vil altid være vores fokus at sikre, at respekten for processen, forståelsen af markedet og ydelsen og jeres behov skinner tydeligt igennem i jeres udbudsmateriale.

DET ER DYRT AT BEGÅ FEJL

Vi har set det mange gange og det sker til tider at et udbud må gå om flere gange, fordi processen bliver presset og fejl ikke bliver rettet i tide. Og der er mange krav og detaljer at holde styr på i udbudsprocesser. 

Derfor er det godt givet ud at få hjælp fra en professionel rådgiver der ved hvilke trin processen skal have, kan udfordre undervejs i processen og sikre overblikket i processen.