I KAN OVERVÅGE UDBUD, ELLER I KAN ARBEJDE STRATEGISK PÅ AT FÅ INDFLYDELSE

Hvis du vil arbejde strategisk med at overvåge udbud, så bruger du værktøjerne til at være foran markedet, så du kan være med til at præge indholdet i de udbud, der er vigtige for jer at byde på. 

FRA OVERVÅGNING TIL STRATEGI TIL INDFLYDELSE

Vi har indgået et strategisk samarbejde med Udbudshuset. På den måde kan I få hjælp hele vejen, både med opsætning af overvågningen så den passer til jer, hvordan I bruger systemet til jeres fordel og til udvikling af strategien for, hvordan I sikrer jer den bedste indflydelse. 

LAD OS SAMMEN VINDE FLERE UDBUD

UdbudsHusets platform guider dig simpelt igennem en vanskelig og tidskrævende arbejdsopgave med et dynamisk overvågningssystem, der øger gennemskueligheden i et marked i konstant bevægelse.

Vores dygtige researchere gennemgår dagligt alle vores datakilder og medier. Via en stringent kvalitetskontrol sikres relationer og kategoriseringer, således at al relevant information formidles til dig.

Du får professionelt skræddersyede profiler, der sikrer relevans for netop din virksomhed. Sammen med profilerne har du ubegrænset adgang til vores online platform, hvor hele vores datagrundlag er tilgængeligt.


 • Efter første møde var vi helt rolige, for vi mærkede at RApohr havde erfaringen til at hjælpe os med at forstå processen og vinde udbuddet. Forskellen på vorestilbud før og efter RApohr er stor. Vi er vældigt tilfredse med samarbejdet.

  Heiko Buch-Illing, CEO, Outdoor Institute
 • Med Sussis hjælp lykkedes vi med at få udarbejdet et rigtigt fint tilbud inden for en ganske snæver tidsramme. Jeg oplevede Sussi som en meget kompetent sparringspartner,der tog projektet til sig og løste opgaven.

  Lars Smith, Partner, Odgers Berndtson
 • Hos Redmark har vi brugt Sussi Abildgaard til udarbejdelsen af en professionel tilbudstemplate. Vi er meget tilfredse med selve templaten og den efterfølgende sparringmed Sussi. Hun har på alle områder været en kompetent og dynamisk sparringspartner. Vi kan kun anbefale Sussi til andre virksomheder, som måtte have et lignende behov.

  Jesper Christensen, Director - Sales and performance, Redmark
 • Sussi får os til at se på kundens behov på en mere nuanceret måde end vi plejer, så vores tilbud bliver skarpere og rammer mere i hjertet af deres behov.

  Marius Jeppesen, Executive Vice ​President, NNIT

  ØGET WIN RATE?

  Tilmeld dig RApohrs nyhedsbrev og modtag vores e-guide "9 vigtige trin til en øget win rate" direkte i din indbakke.

  .

  VI HJÆLPER DISSE KUNDER MED AT VINDE MERE


  Rapohr
  Dronninggårds Alle 136, 
  2840 Holte